Alainas Delonas supyko ant vaikų: teismas priėmė netikėtą sprendimą

Prancūzų aktorius Alainas Delonas (88 m.) paskelbtas teisiškai nekompetentingu. Tokį sprendimą neseniai priėmė Prancūzijos teismas.

 Alainas Delonas.<br> SIPA/scanpix nuotr.
 Alainas Delonas.<br> SIPA/scanpix nuotr.
 Alainas Delonas.<br> AFP/scanpix nuotr.
 Alainas Delonas.<br> AFP/scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 3, 2024, 8:45 PM

Dabar žinomas aktorius negali savarankiškai valdyti savo nekilnojamojo turto. Visus klausimus, susijusius su medicinine apžiūra, išlaidomis ir žvaigždės gyvybe, spręs įstatyme numatytas valstybės agentas, skelbia BFMTV.

„Tai leis trečiajai šaliai padėti Alainui atlikti medicininius tyrimus ir pagerinti jo sveikatą. Teisėjas manė, kad būtina A.Delono vaikus pašalinti iš klausimų, susijusių su jų tėvo sveikata“, – pažymėjo vyro advokatas.

Dabar Alaino sūnus Anthony ir dukra Anouchka netenka teisės rūpintis tėvu spręsti jo sveikatos problemų. Jie jau spėjo sureaguoti į teismo sprendimą.

„Jei tai padės išsiaiškinti situaciją ir neleisti advokatams kalbėti apie mano tėvo ligą net nesusipažinus su bylos medžiaga, tai gerai. Šis medikų ginčas baigsis kartą ir visiems laikams“, – pabrėžė sūnus.

Dukra Aouchka šios situacijos kol kas nekomentavo.

Neseniai A.Delaino sūnus pareiškė, kad jo tėvas yra ant mirties slenksčio ir tai yra paskutinės jo Kalėdos. Tačiau aktorius mano, kad visa tai yra melas, ir pateikė ieškinį sūnui Anthony.

Jis pabrėžė, kad pavargo toleruoti agresyvų sūnaus elgesį ir nori jį nubausti. Tai sukėlė garsų šeimos skandalą. Dabar vaikai neturi teisės kištis į jo sveikatos klausimus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.