Karaliaus Karolio III diagnozė lemtinga: pranašaujamas posūkis Williamo ir Harry santykiuose

Karališkąją šeimą ir jos gerbėjus sukrėtė liūdna žinia – karaliui Karoliui III diagnozuotas vėžys. Visgi, tikimasi, kad ši situacija keis brolių princo Williamo ir princo Harry santykius.

Princas Harry ir princas Williamas.<br>REUTERS/Scanpix nuotr.
Princas Harry ir princas Williamas.<br>REUTERS/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2024-02-06 20:04, atnaujinta 2024-02-07 10:06

Viskas prasidėjo prieš tris savaites, kai buvo pranešta, kad Velso princesei Catherine buvo atlikta planinė operacija.

Nepabėgus nė dienai taip pat buvo paskelbta, kad karaliui bus atlikta procedūra, susijusi su prostata.

Tokios naujienos buvo išties netikėtos ir nustebino visuomenę. Visgi, šios naujienos suteikė pasitikėjimo Jorko hercogienei Sarah Ferguson, kuri kiek vėliau atskleidė, kad serga odos vėžiu.

Žinia, kad karalius serga tam tikra vėžio forma pribloškė Jungtinės Karalystės gyventojus ir karališkosios šeimos gerbėjus.

Rodos, virš karališkosios šeimos užslinko išties niūr9s debesys. Visgi, kad ir kaip bebūtų, manoma, kad šios naujienos suburs karališkąją šeimą ir ištirpdys priešiškumo ledus.

Skelbiama, kad princas Harry vis dar nesikalbėjo su princu Williamu po to, kai jų tėvui karaliui Charlesui buvo diagnozuotas vėžys. Tačiau, šaltinių teigimu, ši šokiruojanti žinia gali priversti brolius ir vėl suartėti. Teigiama, kad Williamas ir Harry nesikalbėjo jau maždaug metus. Tačiau dabartinė situacija keičia viską.

Sasekso hercogas Hary, penktasis eilėje į sostą, pirmadienį turėjo išvykti iš Kalifornijos ir susitikti su tėvu, kuris tą pačią dieną pradėjo vėžio gydymą.

Šis sprendimas taip pat suteiks vilčių. Harry santykiai su tėvu taip pat buvo pašliję, nors jie vis dar palaikė ryšius.

Karolis, pasak Harry, kreipėsi į savo sūnus per įtemptą susitikimą po Edinburgo kunigaikščio laidotuvių: „Prašau, berniukai. Negadinkite man paskutinių gyvenimo metų“.

Į Angliją jis planuoja skristi vienas. Teigiama, kad jo žmona Meghan Markle ir jų vaikai, 4 metų princas Archie ir 2 metų princesė Lilibet, liko namuose Montecito mieste.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.