Karolis III grįžo į Londoną: galimai tolesniam gydymui

Vėžiu susirgęs britų karalius Karolis III grįžo į Londoną iš Sandringamo dvaro, kuriame praleido savaitę. Jis sraigtasparniu nusileido Bakingamo rūmų teritorijoje ir trumpą atstumą iki savo „Clarence House“ rezidencijos, kurioje gyvena, įveikė automobiliu, antradienį pranešė britų agentūra PA. Karalius ir karalienė Camilla buvo pastebėti sėdintys ant galinės limuzino sėdynės už aplytų langų.

Karalius Karolis III.<br>AP/Scanpix nuotr.
Karalius Karolis III.<br>AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 13, 2024, 4:42 PM

Atrodė, kad Karolis šypsojosi, jis mojo smalsuoliams. Rūmai neseniai paskelbė, kad 75-erių monarchas susirgo vėžiu. Kokia tai onkologinė liga, nebuvo įvardyta, tačiau esą ne prostatos vėžys. Gydymas jau pradėtas.

Pasigirdo spėlionių, kad karalius galėjo grįžti į Londoną tolesniam gydymui. Savaitgalį jis trumpam pasirodė, kai ėjo į Sandringamo bažnyčią, vėliau pranešime jis padėkojo už daugybę linkėjimų pasveikti ir padrąsinančias žinutes.

Sandringamo dvaras Rytų Anglijos Norfolo grafystėje jau seniai yra karališkosios šeimos poilsio vieta. Ji čia dažnai praleidžia žiemos šventes. Sandringame mirė Karolio senelis Jurgis VI, karalienės Elžbietos II tėvas. Ir jo tėvas princas Philipas paskutiniaisiais gyvenimo metais mėgo ten leist laiką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.