Princas Harry ir Meghan Markle vėl tyliai pažeminti karališkosios šeimos

Princo Harry ir Meghan Markle reitingai oficialioje karališkosios šeimos svetainėje buvo maksimaliai nužeminti. Pora netikėtai atsidūrė narių sąrašo apačioje – tai buvo dar vienas, nelauktas smūgis iš karališkosios šeimos.

Meghan Markle ir princas Harry.<br>Zumapress/Scanpix nuotr.
Meghan Markle ir princas Harry.<br>Zumapress/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 15, 2024, 10:03 AM

Remiantis nauja ataskaita, karališkosios šeimos svetainėje buvo atlikta daug pakeitimų, kad ji būtų atnaujinta ir būtų tikslesnė. Tačiau nepaisant naujų svetainės patobulinimų, kurie turėjo būti atlikti, kai buvo pastebėta daugybė netikslumų, princo Harry puslapyje vis dar yra klaidų.

Sasekso hercogo profilio puslapyje teigiama, kad pora vis dar turi karališkąją globą ir gyvena tiek Jungtinėje Karalystėje, tiek Šiaurės Amerikoje.

Harry profilio puslapyje rašoma: „Kaip buvo paskelbta 2020 m. sausio mėn., hercogas ir hercogienė pasitraukė iš vyresniųjų karališkosios šeimos narių. Jie paskirsto savo laiką tarp Jungtinės Karalystės ir Šiaurės Amerikos, toliau vykdydami savo pareigą Karaliui, Tautų Sandraugai ir savo globėjams“.

Tuo tarpu Karališkosios šeimos nariams skirtame nukreipiamajame puslapyje, kuriame pateikiamos kiekvieno nario nuotraukos, kurias galima spustelėti prieš iššokstant jų biografijoms ir profiliams, princas Harry ir M. Markle buvo nustumti į sąrašo apačią. Atrodo, kad pora buvo tyliai perkelti ir dabar rodomi puslapio apačioje.

Kalbėdamas apie klaidas, karališkasis komentatorius Richardas Fitzwilliamsas „Express“ sakė, kad ši situacija išties kebli ir kelia neaiškumų. Jis pabrėžė, kad hercogo ir hercogienės profiliai ir biografijos turėtų būti atnaujintos arba vietoj jų, turėtų būti paliekami tiesiog jų vardai.

Lrytas.lt primena, kad 2020 m. Princas Harry ir M. Markle pasitraukė iš vyresniųjų karališkosios šeimos narių pareigų. Pora nusprendė persikelti į JAV ir kartu su sūnumi Archie įsikūrė Montecito mieste.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.