Vizito pas tėvą metu princas Harry užsitraukė pamotės Camillos rūstybę

Po žinios apie karaliaus Karolio III patvirtintą vėžio diagnozę jo sūnus princas Harry atvyko aplankyti savo tėvą, tačiau per vizitą Jungtinėje Karalystėje jis papiktino karalienę Camilla ir ji paprašė jo išeiti, teigė šaltinis.

Pranešama, kad princas Harry atvyko aplankyti savo tėvą, tačiau per vizitą Jungtinėje Karalystėje jis papiktino karalienę Camilla ir ji paprašė jo išeiti.<br>Lrytas.lt koliažas.
Pranešama, kad princas Harry atvyko aplankyti savo tėvą, tačiau per vizitą Jungtinėje Karalystėje jis papiktino karalienę Camilla ir ji paprašė jo išeiti.<br>Lrytas.lt koliažas.
Princas Harry.<br>ZUMAPRESS.com/Scanpix nuotr.
Princas Harry.<br>ZUMAPRESS.com/Scanpix nuotr.
Karalius Karolis III ir karalienė Camilla.<br>Cover Images/Scanpix nuotr.
Karalius Karolis III ir karalienė Camilla.<br>Cover Images/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Feb 24, 2024, 8:32 AM, atnaujinta Feb 24, 2024, 8:33 AM

Sasekso kunigaikštis skrido iš Kalifornijos į Jungtinę Karalystę kitą dieną po to, kai viešai buvo patvirtinta monarcho vėžio diagnozė rašoma mirror.com portale.

Princas Harry su tėvu Klarenso rūmuose praleido maždaug pusvalandį ir, nepaisant trumpo susitikimo, karalius, kaip pranešama, buvo priblokštas jauniausiojo sūnaus grįžimo į Jungtinę Karalystę.

Po susitikimo karalius buvo nufotografuotas akivaizdžiai susijaudinęs išeinantis iš Klarenso rūmų. Po kelių dienų princas interviu laidai „Good Morning America“ sakė, kad yra „dėkingas“ už galimybę praleisti laiką su tėvu, ir pareiškė: „Aš myliu savo šeimą“.

Tačiau vienas dvariškis teigė, kad Camilla nebuvo patenkinta princo vizitu, nes jis prieš skrisdamas iš JAV nepaprašė rūmų sutikimo.

Neįvardytas šaltinis teigė, kad princas Harry buvo nemandagus, o tai nepatiko jo pamotei.

Šaltinis sakė laikraščiui „National Enquirer“: „Jos Didenybė buvo įsiutusi, kad princas atskrido iš savo prabangių namų Kalifornijoje negavęs rūmų sutikimo – ir buvo nemandagus“.

„Man sakė, kad Camilla buvo pasipiktinusi. Ji jau daugelį metų iš princo Harry susilaukia daug pykčio ir negali sulaukti, kada galės jam tai atleisti“, – tęsė jis.

„Girdėjau, kad po tėvo ir sūnaus susitikimo ji pasakė princui, jog jis daro gėdą savo tėvui, šeimai ir monarchijai – ir nepaliko jokių abejonių, kad jis nėra pageidaujamas atgal!“, – pridūrė tariamas šaltinis.

Įtampa tarp princo Harry ir Camillos tvyro jau seniai – savo memuaruose „Spare“ Sasekso kunigaikštis tėvo žmoną apibūdino kaip „pavojingą“, „piktą“ ir „piktadarę“, kaltino ją bandžius pakeisti visuomenės požiūrį į jį.

Jis taip pat teigė, kad Camilla „paaukojo jį“, kad pagerintų savo padėtį, ir kaltino ją nutekinus į spaudą istorijas apie jo žmoną Meghan Markle.

Dabar, kaip pranešama, „Channel 4“ rengia dokumentinį filmą, kuriame daugiausia dėmesio bus skiriama „įvairiems Camillos, kaip mūsų naujosios karalienės, elementams“, taip pat ketinama nagrinėti „jos ir Harry dinamiką“, teigia šaltinis.

Anksčiau šį mėnesį vienas karališkosios šeimos ekspertas teigė, kad princas Harry turės atsiprašyti Camillos, tam kad gautų tėvo atleidimą.

Ingrid Seward pasidalijo mintimis apie sudėtingus princo Harry santykius su tėvu.

„Manau, kad princo Harry tėvas norėtų, kad įvyktų susitaikymas, tačiau manau, kad tam, jog tai įvyktų jis turi atsiprašyti savo pamotės, turi kartą ir visiems laikams atsiprašyti Camillos. Ji yra iš tų moterų, kurios nenorėtų to prašyti, bet manau, kad šiuo metu atsiprašymas tikrai gali būti būtinas“, – kalbėjo ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.