Susižadėjo filmo „50 pilkų atspalvių“ žvaigždė D. Johnson ir grupės „Coldplay“ lyderis C. Martinas

Susižadėjo filmo „50 pilkų atspalvių“ žvaigždė Dakota Johnson 34 m.) ir grupės "Coldplay" lyderis, atlikėjas Chrisas Martinas (47 m.).

Susižadėjo filmo „50 pilkų atspalvių“ žvaigždė D. Johnson ir grupės „Coldplay“ lyderis C. Martinas.<br>Lrytas.lt koliažas.
Susižadėjo filmo „50 pilkų atspalvių“ žvaigždė D. Johnson ir grupės „Coldplay“ lyderis C. Martinas.<br>Lrytas.lt koliažas.
Chrisas Martinas.<br>RW/MPI/Capital Pictures/Scanpix nuotr.
Chrisas Martinas.<br>RW/MPI/Capital Pictures/Scanpix nuotr.
Dakota Johnson.<br>EyePix/INSTARimages/Scanpix nuotr.
Dakota Johnson.<br>EyePix/INSTARimages/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2024-03-07 14:38

Jau anksčiau sklandė kalbos, apie poros sužadėtuves, tačiau apie savo santykius jiedu niekada daug neatviravo ir nesidalino.

Šaltinis laikraščiui „The Mirror“ sakė: „Pora susižadėjo prieš kurį laiką ir šią žinią laikė paslaptyje. Tačiau dabar jie atvirai apie tai kalba.

Jie buvo vienas kito apsėsti nuo pat pirmos dienos, todėl šis žingsnis buvo neišvengiamas. Jie neskuba planuoti vestuvių, o tiesiog džiaugiasi, kad jų įsipareigojimas yra oficialus.“

Penkiasdešimt pilkų atspalvių“ aktorė Dakota per savo 34-ąjį gimtadienį Los Andžele praėjusį spalį buvo pastebėta su smaragdo žalumo žiedu ant vestuvinio piršto. O žinia apie jų sužadėtuves pasirodė po to, kai žvaigždė, retai kalbanti apie savo santykius, davė interviu, kuriame atviravo apie šeimą ir prisipažino, kad „labai nori patirti“ motinystę.

Kalbėdama apie tai, kad tapo atlikėjo vaikų Apple ir Moseso pamote, ji sakė žurnalui „Bustle“: „Aš myliu šiuos vaikus taip, tarsi nuo to priklausytų mano gyvybė. Visa širdimi. Kaip jaučiuosi dėl motinystės? Esu labai atvira. Pasiekiau tokią vietą, kai tikrai noriu patirti viską, ką gyvenimas gali pasiūlyti.

Ir ypač būdama moteris esu tokia: Koks stebuklingas dalykas. Kokia beprotiška, stebuklinga, laukinė patirtis. Jei man taip lemta nutikti, aš visiškai tam pritariu. Mes čia esame neilgai, tad jei man lemta būti motina, tegul būna.“

Dakota ir Chrisas pradėjo susitikinėti 2017 m. – praėjus metams po to, kai rokeris „sąmoningai atsiskyrė“ nuo žmonos Gwyneth. O praėjusiais metais abi aktorės pateko į laikraščių antraštes, kai Gwyneth paskelbė nuotrauką, kurioje jos laikosi už rankų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.