„Eurovizijos“ žvaigždė Mae Muller stabdo muzikinę karjerą

Britų atlikėja Mae Muller paskelbė žinią, kad laikinai daro pertrauką ir stabdo savo muzikinę veiklą. Atlikėja atvirai prabilo apie tai, kas paskatino priimti ryžtingą sprendimą.

 Mae Muller.<br>„Scanpix“/REUTERS nuotr.
 Mae Muller.<br>„Scanpix“/REUTERS nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 17, 2024, 1:30 PM

Pasak žvaigždės, priimti tokį spendimą paskatino supratimas, kad iki šiol jausta aistra muzikai ir užsidegimas dingo. Atlikėja prisipažino, kad praėję metai jos gyvenime buvo intensyviausi.

Tiesa, Jungtinė Karalystė liko nusivylusi, kai Mae užėmė 25 vietą ir iš viso surinko tik 24 taškus. Visgi, „Eurovizijos“ rezultatai nepaveikė Mae muzikinės karjeros – jai ir toliau sekėsi, o jos išleistas hitas dar kurį laiką išliko populiariausių kūrinių sąrašuose.

Po „Eurovizijos“ atlikėjos laukė gastrolės žymiausiuose festivaliuose, o rugsėjį gerbėjus nudžiugino išleidusi albumą Sorry I'm Late.

Nuo tada popžvaigždė prisijungė prie savo „X“, anksčiau buvusios „Twitter“ paskyros, kad pasidalintų naujienomis su savo gerbėjais.

Apie pertrauką muzikinėje veikloje M.Muller pranešė „X“ paskyroje:

„Ei, mano apsvaigėliai. Tikiuosi, kad Kalėdos ir Naujieji metai jums buvo patys įsimintiniausi, aš jūsų pasiilgau!!! Laikas bėga taip greitai, kad atrodo beprotiška, bet per pastaruosius kelerius metus aš padariau neįtikėtinų dalykų ir taip didžiuojuosi savo pasiekimais. Pastarąsias kelias savaites, nusprendusi daryti pertrauką galvojau, kur esu ir kuo noriu būti kaip menininkė, – rašė mergina.

M. Muller savo gerbėjams prisipažino, kad visai kūrybinei aistrai išblėsus, ji pamiršusi, kodėl ėmėsi muzikinės veiklos.

„Muzika, gimusi iš aistros virto darbu, o skambančios dainos, tiesiog įrankiu, turinčiu padaryti įspūdį vadovams“, – sakė M.Muller.

Po paviešintos jautrios žinutės, atlikėja susilaukė didžiulio palaikymo iš savo gerbėjų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.