Susituokė žinomos Siamo dvynės: šventę iškėlė slaptai

Paaiškėjo žinia apie slaptas vestuves. Realybės šou „Abby ir Brittany“ žvaigždė Siamo dvynė Abby Hensel (34 m.) susituokė su JAV kariuomenės veteranu.

Susituokė žinomos Siamo dvynės: šventę iškėlė slaptai.<br>Lrytas.lt koliažas.
Susituokė žinomos Siamo dvynės: šventę iškėlė slaptai.<br>Lrytas.lt koliažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2024-03-29 19:41

Abby ir Brittany išgarsėjo 1996 m., kai pasirodė Oprah Winfrey laidoje. Po to dvynės, turinčios tą patį liemenį ir visus žemiau juosmens esančius organus, sukūrė savo realybės šou TLC kanale, o žiūrovai įsimylėjo keistai besielgiantį duetą ir jų gyvenimo būdą.

Nuo tada, kai išgarsėjo, 34-erių moterys sulaukė daugybės klausimų apie savo romantiškus santykius, tačiau šią gyvenimo dalį jos stengėsi išlaikyti gana privačią.

2012 m. Brittany, kuri valdo kairę kūno ranką ir koją, sakė, kad visas pasaulis neturi žinoti, su kuo dvynės susitikinėja bei ką ir kada veikia.

Tuomet dešinę kūno pusę valdanti Abby pritarė seseriai ir pridūrė, kad vieną dieną jos taps mamomis.

„Kol kas nenorime kalbėti apie tai, kaip tai įvyks“, – pridėjo ji.

Dabar paaiškėjo, kad Abby slapta ištekėjo 2021 metais. Remiantis viešais dokumentais, kuriuos gavo rytinė Amerikos televizijos laida „Today“, 2021 m. Abby ištekėjo už Josho Bowlingo – slaugytojo ir JAV kariuomenės veterano, pranešė britų portalas mirror.com.

Pradinių klasių mokytojomis dirbančios seserys socialiniuose tinkluose pasidalijo vestuvių nuotraukomis, kuriose jos matomos besišypsančios, vilkinčios pagal užsakymą pasiūtą baltą suknelę.

Šiuo metu trijulė gyvena Minesotoje, iš kurios yra kilusios dvynės. Kaip rašoma J.Bowlingo „Facebook“, jis, Abby ir Brittany mėgsta žygius gamtoje, ledus ir snieglentes.

Jo socialiniame tinkle taip pat matyti, kad vyras turi aštuonerių metų dukrą iš ankstesnių santykių.

Abby ir Brittany gyvena laužydamos stereotipus. Per 16-ąjį gimtadienį abi sėdėdamos už vairo jos išlaikė vairavimo egzaminą. Taip pat realybės šou rodyta, kaip seserys keliavo po Europą, važinėjo motoroleriu ir baigė universitetą.

Kai mergaitės gimė, jų tėvams Patty ir Mikeui teko priimti itin sunkų sprendimą – reikėjo nuspręsti atskirti dvynukes ar ne.

Baimindamiesi, kad naujagimės mirs arba po operacijos liks neįgalios, jie nusprendė mergaičių neskirti ir skatino jas ugdyti savo protą, asmenybę bei kiek įmanoma gyventi savo gyvenimą.

Užaugę dvynės buvo dėkingos tėvams už priimtą sprendimą.

„Niekada nenorėjome būti atskirtos. Jei būtų atlikta operacija niekada negalėtume daryti visų tų dalykų, kuriuos darome dabar, pavyzdžiui, žaisti softbolą, bėgioti ir sportuoti“, – komentavo Abby.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.