Meghan Markle pradėjo verslą: ekspertai kaltina, kad švaisto princesės Dianos palikimą

Karališkosios šeimos gerbėjams užkliuvo nauja Sasekso kunigaikštienės Meghan Markle (42 m.) veikla. Kritikos ji sulaukė paskelbus apie naująjį gyvenimo būdo prekės ženklą „American Riviera Orchard“.

Meghan Marke pradėjo verslą: ekspertai kaltina, kad švaisto princesės Dianos palikimą.<br>Lrytas.lt koliažas.
Meghan Marke pradėjo verslą: ekspertai kaltina, kad švaisto princesės Dianos palikimą.<br>Lrytas.lt koliažas.
Meghan Markle.<br>AFP / scanpix nuotr.
Meghan Markle.<br>AFP / scanpix nuotr.
Princas Harry ir Meghan Markle.<br>ZUMAPRESS.com / scanpix nuotr.
Princas Harry ir Meghan Markle.<br>ZUMAPRESS.com / scanpix nuotr.
Princesė Diana.<br>AP / scanpix nuotr.
Princesė Diana.<br>AP / scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Apr 1, 2024, 1:09 PM, atnaujinta Apr 1, 2024, 2:26 PM

Karališkosios šeimos ekspertas teigė, jog M.Markle „laiko save princesės Dianos įpėdine“, nes „naudojasi“ jos palikimu, pranešė britų portalas mirror.com.

Šį mėnesį Sasekso kunigaikštienė pristatė gyvenimo būdo prekės ženklą „American Riviera Orchard“, o vėliau paaiškėjo, kad naujame jos versle bus prekiaujama įvairiais produktais, įskaitant namų apyvokos reikmenis, staltieses, indus, riešutų sviestą ir uogienes.

Taip pat paaiškėjo, kad ji planuoja sukurti savo kosmetikos liniją, o su naujuoju prekės ženklu pardavinės plaukų priežiūros priemonių, namų kvapų ir naminių gyvūnėlių priemonių asortimentą.

Nors M.Markle dar nepaskelbė oficialios „American Riviera Orchard“ atidarymo datos, gerbėjai ėmė šėlti dėl vaizdo įrašo, kuris buvo išleistas siekiant pristatyti prekės ženklą.

Įraše buvo vaizduojami dar niekada nematyti M.Markle ir princo Harry kadrai, kuriuose jie laiką leido prabangiame dvare Kalifornijoje – vietą pora laiko savo namais.

Buvo apskaičiuota, kad buvusi serialo „Kostiumuotieji“ žvaigždė per pirmąją savaitę gali susižerti šešiaženkles pardavimų sumas.

Tačiau karališkosios šeimos ekspertas pareiškė, kad pradėdama savo verslą M.Markle naudojasi savo mirusios uošvės – Velso princesės Dianos – palikimu. Ekspertui užkliuvo ir tai, kad apie naująjį prekės ženklą kunigaikštienė paskelbė labai svarbią dieną.

„Labai svarbu, kad naujasis M.Markle prekės ženklas buvo pristatytas tą pačią dieną, kai vyksta „Dianos apdovanojimai“ (– aut. past. prestižiniai apdovanojimai, kuriuos gali gauti 9–25 metų jaunuoliai už socialinę veiklą ar humanitarinį darbą).

M.Markle visada laikė save Dianos įpėdine. Ji mano, kad kenčia dėl žiniasklaidos, kaip, jos manymu, kentėjo Diana.

Tačiau bent jau šioje vietoje ji sulauks labai daug kritikos, jog tiesiog bando pasipelnyti iš Dianos palikimo“, – kalbėjo karališkosios šeimos ekspertas ir knygų autorius Tomas Quinnas.

Jis pridėjo, kad Kensingtono rūmuose nerimaujama dėl naujojo Meghan verslo. Pasak T.Quinno, buvusi aktorė „tiesiog nesupranta“, kodėl jos pinigų uždirbimas gali būti smerkiamas.

American Riviera Orchard“ M.Markle pristatė tą pačią dieną, kai vyko „Dianos apdovanojimų“ ceremonija – jos metu Velso princesės sūnūs pasakė nuoširdžias kalbas savo motinai pagerbti.

Kovo viduryje Mokslo muziejuje, Londone princas Williamas išėjo į sceną ir pasakė trumpą kalbą, skirtą „Dianos apdovanojimų“ 25-mečiui paminėti.

Būsimas karalius kalbėjo, kad motina jį išmokė, jog „kiekvienas žmogus gali kažką duoti, kad kiekvienas, kuriam reikia pagalbos, nusipelno palaikymo gyvenime“.

Tuo tarpu princas Harry palaukė, kol Williamas paliks renginį, ir tik tada vaizdo skambučiu prisijungė prie ceremonijos.

„Mano mama neįtikėtinai didžiuotųsi visais jūsų nuveiktais darbais. Aš taip pat jumis didžiuojuosi ir dėkoju už viską, ką darote.

Labai gaila, kad negaliu būti Londone – norėčiau būti kartu su jumis“, – kalbėjo Sasekso hercogas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.