Meghan Markle spaudžia princą Harry bendrauti su karališka šeima: tam yra svarbi priežastis

Princas Harry (39 m.) patiria savo žmonos Meghan Markle (42 m.) spaudimą išlaikyti darnius santykius su karališkąja šeima „dėl komercinių priežasčių“, praneša „The Mirror“.

 Meghan Markle ir pricas Harry.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Meghan Markle ir pricas Harry.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Meghan Markle ir pricas Harry.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Meghan Markle ir pricas Harry.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Apr 3, 2024, 7:54 PM

Persikėlę į Jungtines Amerikos Valstijas pora atsiskyrė nuo karališkosios šeimos, tačiau Sasekso kunigaikštis ir kunigaikštienė savo karališkuosius titulus naudoja tiek labdarai, tiek verslams.

Kalbėdamas išskirtinai su „The Mirror“, karališkosios šeimos ekspertas ir rašytojas Tomas Quinnas teigė, jog princas Harry patiria spaudimą iš savo žmonos palaikyti gerus santykius su savo šeima.

„Harry patiria spaudimą palaikyti santykius su savo šeima tik dėl naujų poros verslų. Harry vis dar turi miglotų vilčių, kad jam bus atleista, karališkoje šeimoje jam bus pasiūlytas kažkoks nedidelis vaidmuo“, – minėtam užsienio portalui teigė jis.

Karališkosios šeimos ekspertas princą Harry ir Meghan Markle lygino su karaliaus Edvardo VIII ir Wallis Simpson istorija. Vindzorų rūmuose Wallis Simpson turėjo tokią reputaciją, dėl kurios kitais laikais būtų pririšta prie stulpo ir sudeginta. Išsiskyrusi moteris, tuomečiam valdančiam karaliui Edvardui VIII savo geidulingu pasitikėjimu savimi, amerikietišku akcentu taip sujaukė protą, kad šis 1936-aisiais atsisakė Jungtinės Karalystės valdovo, Indijos imperatoriaus karūnos.

Tai buvo dešimtmečio skandalas. Daugiau nei tūkstančio metų britų monarchijos istorijoje dar niekada niekas savo noru neatsisakė karūnos. Ją tėra atidavęs Anglijos karalius Karolis I, nes monarchas, kuriam nukirsdinta galva, nenešioja karūnos.

W.Simpson buvo pirmoji iš moterų, bandžiusi įpūsti šiuolaikiškumo į Vindzorų dinastijos rūmus ir už tai mokėjo didelę kainą. Po to, kai juodu susituokė, gyveno Prancūzijoje gražiame name, tačiau buvo labai nelaimingi.

Toliau kalbėdamas apie princą Harry ir Meghan Markle karališkosios šeimos ekspertas teigė, jog bėgant metams jųdviejų santykiuose ugnis užges.

„Tuomet bus tikras pavojus, kadangi princas Harry jausis pasiklydęs – lygiai taip pat, kaip Edvardas VIII jautėsi, kai santykiai su ponia Simpson atšalo. Tuomet princas Harry dės didžiules pastangas, kad nutiestų tiltus su savo broliu ir jam būtų leista ne visą darbo dieną būti karališkuoju (su Meghan), kokiu jis nori. Bet jei rūmų atstovai turės savo žodį, to niekada nebus“, – teigė Tomas Quinnas.

Kitaip nei Edvardas VII ir jo žmona, Harry ir Meghan gali grįžti į Jungtinę Karalystę be jokio monarcho leidimo.

Tačiau nuo to laiko, kai jie persikėlė į JAV, jie į Jungtinę Karalystę buvo grįžę tik keletą kartų tiek dėl koronaviruso apribojimų, kurie buvo įvesti netrukus po to, kai jie išvyko iš šalies, tiek dėl saugumo problemų, nes Sasekso kunigaikščių saugumas nebėra finansuojamas mokesčių mokėtojų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.