Ekspertas įvertino Justino ir Hailey Bieberių kūno kalbą: „Skyrybų tikimybė šimtaprocentinė“

Ekspertas įvertino amerikiečių pop žvaigždės Justino Bieberis (30 m.) ir jo žmonos modelio Hailey Bieber (27 m.) kūno kalbą. Jo išvada šokiruoja – pora „100 proc. linkusi išsiskirti“.

Ekspertas įvertino Justino ir Hailey Bieberių kūno kalbą: „Skyrybų tikimybė šimtaprocentinė“.<br>gilbertflores@broadimage / scanpix nuotr.
Ekspertas įvertino Justino ir Hailey Bieberių kūno kalbą: „Skyrybų tikimybė šimtaprocentinė“.<br>gilbertflores@broadimage / scanpix nuotr.
Justinas Bieberis ir Hailey Bieber.<br>gilbertflores@broadimage / scanpix nuotr.
Justinas Bieberis ir Hailey Bieber.<br>gilbertflores@broadimage / scanpix nuotr.
Justinas Bieberis ir Hailey Bieber.<br>AFP / scanpix nuotr.
Justinas Bieberis ir Hailey Bieber.<br>AFP / scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Apr 6, 2024, 9:14 PM

Kūno kalbą ekspertas sumanė įvertinti po to, kai H.Bieber tėvas paskelbė vaizdo įrašą, kuriame prašoma „melstis“ už porą.

Britų portalas mirror.com pranešė, kad Bieberiai gali turėti rimtų santykių problemų.

H.Bieber ir J.Bieberis skyrybų gandai kilo modelio tėvui savo „Instagram“ paskyroje pasidalijus jau nebegaliojančiu įrašu, kuriame jis prašė melstis už dukrą ir žinomą dainininką.

Iš pradžių socialinių tinklų žvaigždė Viktoras Marksas, paskelbė vaizdo įrašą, kuriame J.Bieberis groja gitara ir dainuoja krikščionišką dainą „I Will Sing of Your Love Forever“ (liet. „Amžinai dainuosiu apie tavo meilę“).

Prie vaizdo įrašo V.Marksas parašė: „Krikščionys, prašau, kai galvojate apie Justiną ir Hailey, skirkite akimirką maldai, kad jie būtų išmintingi, apsaugoti ir priartėtų prie Viešpaties“.

Mįslinga žinutė privertė žmones spekuliuoti ar griūva vienos garsiausių planetos porų santuoka. Negana to, įvertinęs poros bendravimą, kūno kalbos ekspertas pateikė išvadą, kad ateityje jų laukia skyrybos.

Ekspertė Inbaal Honigman kalbėjo, kad Bieberiai yra „ant išsiskyrimo slenksčio“ ir „100 proc. juda link skyrybų“.

H.Bieber ir J.Bieberis buvo pastebėti per kasmetines JAV Nacionalinės futbolo lygos atkrentamųjų varžybų finalo rungtynes, kuriose buvo spėjama, jog Justinas ketina prisijungti prie Usherio „Halftime show“ metu.

„Akivaizdu, kad naujausiose H.Bieber ir J.Bieberio nuotraukose matyti akivaizdus nesuderinamumas, todėl kyla klausimas, kaip jie vis dar kartu“, – klausė kūno kalbos ekspertė.

I.Honigman taip pat pažymėjo, kad viešai pora vienas kitam neskiria daug dėmesio.

„Paprastai jie būna nusisukę vienas nuo kito, nesikalba net vaikščiodami – tai nerodo nė vieno kūno kalbos ženklo, rodančio suderinamumą“, – aiškino ekspertė.

Kovo 1 d., per J.Bieberio 30-ąjį gimtadienį, po tėvo įrašo H.Bieber nutraukė tylą ir paskelbė vyrui skirtą žinutę.

Instagrame modelis pasidalijo dainininko nuotrauka su jauninančiu prierašu.

„30!? Kaip greitai. Žodžiai niekada negalėtų iš tikrųjų apibūdinti grožio, koks nuostabus esi. Su gimtadieniu tave, mano gyvenimo meile“, – rašė H.Bieber.

Ji pridėjo ir keletą nuotraukų, kuriose pora atrodo laiminga ir šventės metu dalijasi bučiniais.

Atrodo, kad susituokusi pora gimtadienį šventė kartu, nes H.Bieber paskelbė dviejų aukštų gimtadienio torto su skaičiumi 30 ir užrašu „Justin“ nuotrauką.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.