Meghan Markle kursto aistras: kitai moteriai neleido atsistoti prie princo Harry

Sasekso kunigaikštienė Meghan Markle (42 m.) socialiniuose tinkluose vėl sukėlė sukėlė audrą – princo Harry (39 m.) žmona kritikuota po to, kai liepė kitai moteriai nepozuoti šalia jos vyro.

Meghan Markle kursto aistras: kitai moteriai neleido atsistoti prie princo Harry.<br>Lrytas.lt koliažas.
Meghan Markle kursto aistras: kitai moteriai neleido atsistoti prie princo Harry.<br>Lrytas.lt koliažas.
Princas Harry ir Meghan Markle.<br>AP / scanpix nuotr.
Princas Harry ir Meghan Markle.<br>AP / scanpix nuotr.
Princas Harry.<br>REUTERS / scanpix nuotr.
Princas Harry.<br>REUTERS / scanpix nuotr.
Meghan Markle ir princas Harry.<br>AP / scanpix nuotr.
Meghan Markle ir princas Harry.<br>AP / scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Apr 17, 2024, 10:32 AM, atnaujinta Apr 17, 2024, 10:33 AM

Po ilgo laiko pora vėl pasirodė viešumoje. Penktadienį jie dalyvavo „Royal Salute Polo Challenge“ varžybose, kurios vyko Majamyje, JAV. Ten M.Markle ir Harry nevengė vienas kitam demonstruoti šiltų jausmų.

Kaip pranešta anksčiau, hercogienė dirba prie dviejų visiškai naujų „Netflix“ serialų – vienas jų bus apie profesionalų polo pasaulį.

Penktadienį filmavimo komanda fiksuodama medžiagą būsimam serialui, nufilmavo kiekvieną hercogo, kuris žaidė polą, veiksmo akimirką ir tai, kaip jis šturmavo pergalę turnyre.

Tačiau neapsieta be nesklandumų. Po renginio kunigaikštienė buvo užfiksuota nurodinėjanti žmonėms, kur stovėti, kai jie pozavo nuotraukoms.

Vaizdo įraše matyti, kaip M.Markle baltą suknelę vilkinčiai moteriai liepė atsitraukti nuo jos vyro, primygtinai reikalaudama, kad ji būtų nuotraukos centre.

Akimirką prieš tai, M.Markle ir Harry bučiavosi prieš kameras, kai hercogienė įteikė jam trofėjų.

Harry smagiai rungtyniavo aikštėje su savo bičiuliu Figuerasu, siekdamas surinkti pinigų kuruojamai labdaros organizacijai „Sentebale“. Visa tai buvo nufilmuota minėtam naujam poros „Netflix“ projektui.

Pora neslepia simpatijos polo sporto šakai.

„Harry atrodė kaip tinklo atstovas – spaudė rankas, šypsojosi fotografuodamasis. Jis atrodė kaip savo stichijoje“, – sakė turnyre princą matę šaltiniai.

TheSun.com pranešė ir tai, kad dar vienas projektas, kurį rengia Saseksai bus skirtas nagrinėti maisto gaminimo, sodininkystės, draugystės ir kitų panašių veiklų temoms.

Karališkosios šeimos ekspertai naująjį M.Markle serialą išvadino „desperatišku“. Šią idėją pasmerkė ir karališkoji biografė Ingrid Seward.

„Naujoji laida yra šiek tiek desperatiška. Nors, manau, kad neteisinga kritikuoti, kol jos dar nepamatėme.

Visgi, M.Markle vertinu skeptiškai, nežinau ar ji ką nors išmano apie sodininkystę. Taip pat užsiminta, kad projekte ji kalbės apie draugystę ir tai verčia mane jaustis šiek tiek skeptiškai.

Juk ji garsėja tuo, kad draugus greičiau praranda, nei įgyja. Išgirsti ją kalbant apie draugystę, manau, kad gali būti šiek tiek keista“, – dėstė biografė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.