Dainininkė Mia kosmetikai ir grožio procedūroms pinigų negaili

Pasipuošusi nuo saulės akiniais ir margaspalve ryškia suknele dainininkė Vilija Pilibaitytė – Mia (28 m.) antradienio vakarą leido rinkdamasi kosmetiką. Parfumerijos, veido ir kūno priežiūros priemonių naujovės domina atlikėją net ir tuomet, kai ji neturi tam laiko – daug koncertuoja ar dalyvauja įvairiuose televizijos projektuose.

Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Jun 12, 2012, 8:59 PM, atnaujinta Mar 19, 2018, 5:35 AM

Grožio salone Mia lankosi bent kartą per mėnesį. Kaip ji pati tikino, namuose manikiūrą ar kitas grožio procedūras ji darosi tik tuomet, jeigu neatranda net laisvo pusvalandžio, kurį galėtų praleisti grožio oazėje.

Savo išvaizdai dainininkė skiria dėmesio vienodai tiek žiemą, tiek vasarą. Miai, kaip ir kitoms moterims, grožio salonai šiltuoju sezonu tampa antraisiais namais.

„Moteris turi visada skirti daug dėmesio savo išvaizdai, jeigu ji nori būti graži. Manikiūrą pas profesionalią meistrę darausi kiekvieną mėnesį. Veido valymo ar deguonies procedūrą taip pat. Juk namuose to labai gerai pats neatliksi. Kiekviena moteris išėjusi iš grožio salono jaučiasi labai maloniai“, - įsitikinusi Mia.

Nors Mia renkasi prabangesnę kosmetiką, ji nemano, kad tik ne vieną šimtą litų kainuojantys veido kremai efektyvų poveikį. Kiekviena moteris kosmetiką renkasi pagal galimybes.

„Savimi reikia rūpintis, kad galėtum išvengti arba atitolinti plastines operacijas. Aš dar niekada nesikreipiau į grožio chirurgus, bet tikrai nesu prieš juos. Jeigu moteris to reikia, kodėl gi ne“, - šypsojosi dainininkė atvykusi į mados namų „Tony Gard“ kvepalų „Mint“ ir „Artemis“ veido priežiūros priemonių pristatymą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.