Po avarijos atsigavusi dainininkė R. Ščiogolevaitė pakėlė šampano taurę

Prieš dvi savaites į autoavariją pakliuvusi ir su traktoriumi susidūrusi atlikėja Rūta Ščiogolevaitė šiandien jaučiasi puikiai. Tačiau pirmadienį savo 31-ąjį gimtadienį minėjusi atlikėja šiemet didelį audringą vakarėlį iškeitė į smagų ir jaukų pasisėdėjimą su artimiausiais bičiuliais.

Pirmadienį Rūtai Ščiogolevaitei sukako 31-eri.<br>R. Neverbickas
Pirmadienį Rūtai Ščiogolevaitei sukako 31-eri.<br>R. Neverbickas
Daugiau nuotraukų (1)

Monika Svėrytė

2012-06-26 17:29, atnaujinta 2018-03-18 17:38

Pasak jos, didžiąsias metų šventes visuomet smagiausia sutikti geriausių draugų ir giminaičių rate. „Šiemet pas mane svečiavosi iš Kanados atvykęs aplankyti brolis, ramiai pasibuvome“, – pasakojo ji.

Materialių daiktų nesureikšminantis Rūta sako, kad kiekvienais metais ji prašo artimųjų jai nieko nedovanoti, o tiesiog pasibūti kartu. Tačiau, nors savęs į jokius rėmus nespraudžia, vis dėlto prisipažįsta, kad mėgsta ir praktiškas, ir romantiškas dovanas. Į klausimą, kokiomis staigmenomis šiemet ją pradžiugino artimieji, dainininkė atsakė: „Nieko ypatingo“.

Paklausta, ar turi kokias nors specialias gimtadienio tradicijas, atlikėja atsiduso. Kaip ji pati sako, kai esi gimęs vasarą, sunku ką nors planuotis. „Daugelis kur nors išvažiuoja, pradeda atostogauti, be to – ir pati dirbu gana abstraktų darbą. Kasmet derinuosi pagal situaciją, o kaip jau išeina – taip“, – šypsojosi ji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.