I. Stasiulytės ir D. Meškausko namuose pavydo scenų dėl šokėjo partnerių nekyla

Šokėjo Deivido Meškausko laukia įtempta vasara. Kelias savaites ilsėjęsis su mylimąja Ineta Stasiulyte Deividas vėl kibo į darbus. Rudenį prasidėsiantis šokių projektas „Šok su manimi“ be D. Meškausko sunkiai įsivaizduojamas, todėl jis ir vėl suksis ant parketo. Šį kartą jo partnere tapo aktorė Milda Štakėnaitė.

Ineta nė kiek neišgyvena, kad Deividui teks nuolat repetuoti su žavia moterimi. I. Stasiulytė naujai mylimojo partnerei nepavydi.<br>T. Bauras
Ineta nė kiek neišgyvena, kad Deividui teks nuolat repetuoti su žavia moterimi. I. Stasiulytė naujai mylimojo partnerei nepavydi.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Jun 30, 2012, 3:56 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 2:03 PM

Naujai merginai šokių aikštelėje Deividas negailėjo gražių žodžių. Šokėjas sakė, kad su Milda sutaria labai gerai, o pasiruošimas projektui vyksta sklandžiai.

D. Meškauskas džiaugėsi, kad jiedu galvoja vienodai, sutampa požiūris į daugelį dalykų, o svarbiausia - į šokius.

„Iš pradžių visiems sudėtinga mokytis šokti, bet po truputį judesiai gerėja, Milda tobulėja. Iškart visko neįmanoma išmokti“, - portalui lrytas.lt sakė Deividas.

Be pasiruošimo televizijos šokių projektui, D. Meškausko šią vasarą dar laukia pasirodymai keliuose festivaliuose, Anykščiuose vyksiančiame spektaklyje bei pamokos savo įkurtoje šokių studijoje.

Televizijos šokių projekte Deividas susipažino su tuomete savo partnere, vėliau tapusia ir širdies drauge Rūta Ščiogolevaite. Su ja vyras augina sūnų. Po kelerių TV3 televizijos šokių projekte D. Meškauskas pamilo šokių partnerę Inetą Stasiulytę. Su ja šokėjas draugauja iki šiol.

Paklaustas, ar Ineta nė kiek neišgyvena, kad jam teks nuolat repetuoti su žavia moterimi, D. Meškauskas patikino, kad ne. I. Stasiulytė naujai jo partnerei nepavydi.

„Šokių projektas buvo tik atsitiktinumas dėl mūsų santykių su Ineta. Taip, susipažinome būtent ten, tačiau pamilti žmogų gali ne tik šokių salėje. Šokiai mūsų meilei įtakos tikrai nepadarė. Ineta mums padeda treniruotėse, ji puikiai generuoja idėjas. Trečias žmogus gali padėti apsispręsti dėl kai kurių dalykų, todėl ji dažnai būna kartu su manimi ir Milda. Sutariame draugiškai, todėl jokio pavydo niekas nejaučia“, - pasakojo Deividas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.