Krepšininkų žmonos linksminosi dizainerių padėkos vakare

Kauno senamiesčio kavinėje „Chocolaterie“ dizaineriai Kristina Kalinauskaitė ir Andrius Sergejenka surengė padėkos vakarą tiems, kurie padėjo organizuoti jų paskutinės kolekcijos pristatymą.

Daugiau nuotraukų (1)

Iveta Skliutaitė

Jun 30, 2012, 3:53 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 2:03 PM

„Esame dėkingi visiems bičiuliams, kurie padėjo surengti tokį didelį ir gražų renginį. Todėl nusprendėme šiuos žmones pakviesti pakelti po šampano taurę, pasivaišinti braškėmis ir šokolado fondiu bei prisiminti kolekcijos pristatymo akimirkas“, - kalbėjo A. Sergejenka.

Į vakarą buvo pakviesti ne tik jo rengėjai, bet ir modeliai. Tarp kitų svečių pasirodė kolekciją demonstravusios garsių krepšininkų žmonos – Agnė Mačiulienė, Simona Štombergienė ir Jolanta Žukauskienė, kurią į renginį atlydėjo vyras Eurelijus Žukauskas.

Kava ir šokoladu kvepiančioje erdvėje dizaineriai su svečiams pristatė naujausias mados tendencijas. Vakaro dalyviai turėjo progos apžiūrėti ir pasimatuoti dizainerių kurtus drabužius, kuriuos K. Kalinauskaitė ir A. Sergejenka visą birželį pristatė vienoje iš šios kavinės salių įkurtoje meno artelėje.

Netradicinėse erdvėse dirbti mėgstantys dizaineriai liepą persikels į naują studiją, kuri taip pat veiks Kauno senamiestyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.