Vilniaus rotušėje susituokė pianistė M. Rubackytė ir šveicaras A. Golay

Paskutinį birželio šeštadienį po septynerių metų pažinties Vilniaus rotušėje susituokė pianistė Mūza Rubackytė (53 m.) ir medicinos profesorius iš Šveicarijos Alainas Golay. Po santuokos ceremonijos lietuvė pakeitė pavardę ir tapo ponia M. Rubackyte-Golay.

Vilniaus rotušėje susituokė pianistė Mūza Rubackytė ir medicinos profesorius iš Šveicarijos Alainas Golay.<br>R. Danisevičius
Vilniaus rotušėje susituokė pianistė Mūza Rubackytė ir medicinos profesorius iš Šveicarijos Alainas Golay.<br>R. Danisevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Jul 1, 2012, 6:17 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 1:27 PM

Jaunavedžiai į santuokos ceremoniją atvyko juodu automobiliu, puoštu aukso spalvos kaspinais. Nacionalinės kultūros ir meno premijos laureatė Vilniaus rotušės laiptais žengė pasipuošusi Italijos mados namų „Arasa Morelli” šampano spalvos kostiumėliu, o galvą papuošė dailia skrybėlaite.

Sutuoktiniai ir šventės dalyviai po oficialios santuokos ceremonijos išvyko pratęsti šventės į „Helios city“ dangoraižyje esantį prašmatnų barą „Silver Sky“, kuris yra įsikūręs paskutiniame pastato aukšte.

Jaunavedžių pasveikinti atėjo prezidentas Valdas Adamkus su žmona Alma, Lietuvos nacionalinės filharmonijos vadovė Rūta Prusevičienė, pianistė Veronika Vitaitė, muzikologė Živilė Ramoškaitė, kompozitorė Audronė Žigaitytė - Nekrošienė, dizainerė Zita Gustienė, kuri yra kūrusi ne vieną sceninę suknelę M. Rubackytei.

Pianistė ir medicinos profesorius susipažino 2005 metais. Prieš kelerius metus įvyko jų sužadėtuvės. Vyras mylimajai įteikė prabangų žiedą su juoduoju perlu ir deimantais. Nors pora daugiausia laiko praleidžia Prancūzijoje ir Šveicarijoje, susituokti nusprendė Lietuvoje - Mūzos gimtinėje. Religinė santuokos ceremonija vyks Ženevoje.

Garsus medikas, vienas Ženevos universiteto klinikos vadovų, griežia smuiku ir groja orkestre. Atsipalaiduoja tapydamas ir šokdamas. M. Rubackytė po pažinties su dabartiniu išrinktuoju sakė, kad ji sutiko savo sielos dvynį. Lietuvę sužavėjo A. Golay dosnumas, nuoširdumas, atvirumas ir meniška siela.

M. Rubackytei tai jau trečioji santuoka. Pirmą kartą lietuvė ištekėjo peržengusi dvidešimtmetį. Jos pirmu išrinktuoju tapo vargonininkas Eduardas Oganesianas. Lietuvė su juo santuokoje išbuvo trylika metų. Antrą kartą aukso žiedus Mūza sumainė su Alexandre'u Shuvaloffu. „Vyrai - kaip rudens lapai. Išsišluoji kiemą ir lauki kito rudens“, - juokaudama yra sakiusi M. Rubackytė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.