A. Ramanausko-Greitai įžeista V. Katunskytė: „Netikėjau, kad jis taip žemai puls“

Po televizijos laidų vedėjo Algio Ramanausko-Greitai pasisakymo apie tai, kad televizija neturi teisės rodyti dainininkės Vitalijos Katunskytės, o rodomi reportažai apie ją yra klaida, atlikėja įsižeidė. Šiuo metu Palangoje koncertuojanti dainininkė nusistebėjo žemu A. Ramanausko-Greitai kultūros lygiu.

Nors V. Katunskytė jaučiasi įžeista A. Ramanausko-Greitai, nesiruošia jam duoti atkirčio: „Jeigu žmogus gali tokiais žodžiais drabstytis, tegu atleidžia jam Dievas – jis juk nežino ką kalba. Nereikia pamiršti, kad viskas gali grįžti bumerangu.“<br>R. Danisevičiaus ir G. Šiupario nuotr.
Nors V. Katunskytė jaučiasi įžeista A. Ramanausko-Greitai, nesiruošia jam duoti atkirčio: „Jeigu žmogus gali tokiais žodžiais drabstytis, tegu atleidžia jam Dievas – jis juk nežino ką kalba. Nereikia pamiršti, kad viskas gali grįžti bumerangu.“<br>R. Danisevičiaus ir G. Šiupario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Jul 3, 2012, 10:02 AM, atnaujinta Mar 18, 2018, 12:17 PM

„Keista, kad žmogus gali taip pasakyti. Netikėjau, kad jis taip žemai puls. Su juo niekada nedirbau jokiame projekte, jis taip apie mane pasakyti neturėjo jokios priežasties. Aš apie savo kolegas ar kitus žmones viešai tokių komentarų nelaidau, jų neįžeidinėju. Mane taip tėvai auklėjo“, – pasipiktinusi portalui lrytas.lt kalbėjo V. Katunskytė.

Nors atlikėja jaučiasi įžeista A. Ramanausko-Greitai, nesiruošia jam duoti atkirčio: „Jeigu žmogus gali tokiais žodžiais drabstytis, tegu atleidžia jam Dievas – jis juk nežino ką kalba. Nereikia pamiršti, kad viskas gali grįžti bumerangu.“

Dainininkė pasakojo, kad televizijos laidų prodiuseriai ir vedėjai kone kasdien atakuoja ją skambučiais, kad ši sutiktų dalyvauti jų laidose. Pasak V. Katunskytės, ji niekada pati nesiverždavo į laidų filmavimus – ne jai reikėjo televizijos, o televizijai jos.

„Manęs televizijos prodiuseriai patys prašo, kad aš dalyvaučiau jų projektuose. Aš jų klausiau, kam mane kviečia, sakiau jiems, kad turiu daug darbų, tačiau jie nerimsta“, – stebėjosi Vitalija.

Laidų prodiuseriai atlikėją tikino, kad jai dalyvaujant laidoje šios reitingai būna aukštesni nei įprastai. Daliai visuomenės priimtinos jos dainos ir humoro jausmas.

„Daug kas mane myli, yra mano talento gerbėjai. Žmonėms patinka, kad aš galiu ir pajuokauti, ir rimtai kalbėti. Niekada nevynioju žodžių į vatą. Nelaikau savęs tobula, labai protinga asmenybe, tačiau visi mes žmonės, darantys klaidų ir ne laiku ir ne vietoje leptelėjantys įvairių dalykų. Būna, kad ir aš nusišneku, o paskui gailiuosi“, – šyptelėjo V. Katunskytė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: ar debatų dalyviai supranta, kur kandidatuoja?