Karūnuota gražuolė V. Grikšaitė-Česnauskienė Azerbaidžane tapo modeliu

Azerbaidžane su vyru futbolininku Deividu Česnauskiu (31 m.) ir dviem sūnumis gyvenanti konkurso „Mis Lietuva 2002” nugalėtoja Vaida Grikšaitė-Česnauskienė (28 m.)neužsidarė tarp namų sienų. Lietuvė tapo prabangios parduotuvės, įsikūrusios sostinėje Baku, modeliu.

Azerbaidžane visada sulaukdavau komplimentų, kad esu labai jauna. O dar ir liekna kaip pirštas. Jų moterys po gimdymo dažniausiai netenka savo grakščių formų”, – pasakojo Vaida.<br>Asmeninio albumo ir R. Adžgausko nuotr.
Azerbaidžane visada sulaukdavau komplimentų, kad esu labai jauna. O dar ir liekna kaip pirštas. Jų moterys po gimdymo dažniausiai netenka savo grakščių formų”, – pasakojo Vaida.<br>Asmeninio albumo ir R. Adžgausko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Laura Čaplinskaitė ("Stilius")

Jul 3, 2012, 10:58 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 11:34 AM

Vaida iki šiol visas jėgas ir laiką skyrė šeimai – vyrui ir sūnums: vienų metų Rojui ir netrukus ketvirtąjį gimtadienį švęsiančiam Deividui. Tačiau jauna moteris vis pagalvodavo apie galimybę imtis malonios veiklos.

„Pagimdžiau mažąjį, išskridome į Baku. Po truputį vis niršau, kad noriu veiklos, tačiau tuo metu buvau bejėgė – Rojų maitinau pusmetį, tad buvome tarsi surišti.

Baku visos mano atrakcijos buvo namai ir parkai, į kuriuos eidavome pasivaikščioti su vaikais”, – pasakojo šiuo metu į Lietuvą su sūnumis grįžusi jauna moteris.

Vieną dieną Vaida pabandė laimę – išsiuntė savo anketą vietos modelių agentūrai ir prabangių prekių parduotuvei „Emporium Baku”, kuri ieškojo modelių.

Modelių agentūroje ją nuteikė pesimistiškai – ji augina du sūnus, yra 28 metų, tad modelio darbui per sena. Tačiau po dviejų savaičių lietuvė sulaukė vardinių drabužių parduotuvės vadybininkų skambučio ir kvietimo susitikti.

„Ta parduotuvė labai prabangi, kainos kur kas didesnės nei Europoje. Jiems reikėjo drabužių modelio.

Smagu matuotis beprotiškai prabangius garsiausių prekių ženklų drabužius, batus, kurie kainuoja tūkstančius eurų. Aš pati niekada tokių nepirkčiau, tačiau prie jų prisiliesti įdomu.

Azerbaidžane visada sulaukdavau komplimentų, kad esu labai jauna. O dar ir liekna kaip pirštas. Jų moterys po gimdymo dažniausiai netenka savo grakščių formų”, – pasakojo Vaida.

Prieš šešerius metus modeliu šiek tiek dirbusi lietuvė žinojo, kaip vyksta fotosesijos. Jai ne kartą teko fotografuotis žurnalams, dirbti su fotografais. Todėl ir tapusi modeliu ji reikšdavo savo nuomonę, ką darytų kitaip, kas nuotraukoje atrodytų gražiau.

„Iš pradžių buvau fotografuojama standartinėmis pozomis, nes to reikalauja vadovybė. Bet aš vis įpūsdavau savo vėjų – siūlydavau idėjų.

Į mano pasiūlymus pradėjo atsižvelgti, nuotraukos tampa vis gyvesnės”, – džiaugėsi V. Grikšaitė-Česnauskienė, per savaitę fotosesijose praleidžianti tris dienas po kelias valandas.

„Auklės vis dar nesamdome, deriname grafikus su Deividu. Kartais padeda vyro kolegos žmona.

Man smagu, kad esu reikalinga svečioje šalyje. Tai galimybė ištrūkti iš namų, laisvalaikio leidimo būdas, žaidimas. Galėčiau dirbti net už dyką, nes man tai patinka”, – šypsojosi pašnekovė.

Dviejų sūnų motina džiaugiasi, kad ją palaiko ir sutuoktinis. Deividas nepriekaištauja, kad žmonos nebūna namie, ja pasitiki.

Šios nuotraukos, nusiųstos Azerbaidžano prabangių parduotuvių vadybininkams, Vaidai Grikšaitei-Česnauskienei pelnė modelio darbą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.