Lėktuvams prioritetą teikiantis Vudis nekeliautų net prabangiu autobusu

Trečiadienio popietę į Rotušės aikštę įdardėjo prabangus autobusas. Jo privalumus pirmieji išbandyti atskubėjo Lietuvos verslininkai, sportininkai, aktoriai, muzikos atlikėjai.

Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė

Jul 4, 2012, 5:21 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 10:50 AM

„Lux Express“ pristatytame autobuse įrengtas kavos aparatas, individuali oro kondicionavimo sistema, kiekvieno krėslo atloše įmontuotas androidinis įrenginys, kuriuo galima žiūrėti filmus, muzikos klipus, naršyti internete.

Krėslų šiame autobuse mažiau nei įprasta: įrengtos 38 sėdimos vietos, kai įprastai tokio dydžio autobusuose yra iki 60 sėdimų vietų.

Pristatyme gurkšnodami kavą šnekučiavosi tokios žvaigždės kaip Juozas Liesis, Arvydas Martinėnas (Vudis), Rolandas Vilkauskas (Pripsas), Daiva Anužytė, jau iširusios grupės „Olialia pupytės“ narės.

Dainininkas Vudis pasakojo mieliau keliaujantis lėktuvu. Muzikos atlikėjas teigė, kad pasimokė iš varginančios kelionės autobusu į Didžiąją Britaniją.

Italija – mėgstamiausia Vudžio aplankyta šalis. Dainininkas entuziastingai pasakojo apie unikalią šalies architektūrą, Italijoje siūbuojančias palmes. Jam patiko tai, kad vaikščiodamas šios šalies gatvėmis visada pamatai vis kažką naujo.

Vudis taip pat lankėsi tokiose šalyse kaip Airija, Turkija, Egiptas – ten kur vyko jo koncertai. Dainininkas sakė ateityje ketinantis daugiau laiko skirti kelionėms. Kol kas to negali padaryti dėl įtempto gyvenimo ritmo.

Visai neseniai dainininkas grįžo iš Lenkijos. Vudis atviravo nesitikėjęs, kad jam ten patiks. Vis dėlto kaimyninė šalis jį sužavėjo, todėl atlikėjas džiaugiasi ten apsilankęs.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.