Suliesėjusi J. Anusauskienė: „Visi pašiurpę, bet aš tikrai nebadauju“

Muzikos prodiuserė Jurga Anusauskienė apie šokių projektus anksčiau buvo skeptiškos nuomonės, tačiau sutikusi dalyvauti LNK šokių projekte ją pakeitė. Moteris džiaugėsi, kad projekto organizatoriai su dalyviais elgiasi pagarbiai – ne kaip su daiktais, o tai, pasak jos, pramogų pasaulyje nutinka dažnai.

Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

2012-07-05 13:51, atnaujinta 2018-03-18 10:08

„Daug sukuosi pramogų versle, todėl žinau, kaip kartais elgiamasi su atlikėjais. Stumdo juos kaip kokius daiktus. Būna tikrai keista ir nemalonu. Džiugu, kad šokių projekto komanda puiki, atmosfera fantastiška, choreografai profesionalūs. Bendravau ir su stilistai, žinau, kad bus puikūs grimuotojai. Didelis projekto organizatorių dėmesys padeda jaustis ypatingai“, – portalui lrytas.lt sakė J. Anusauskienė.

Mamai šokių projekte patarimų negaili ir jos dukra dainininkė Evelina Anusauskaitė. Moteris niekada anksčiau nebuvo šokusi, tuo tarpu kiti televizijos šou dalyviai tą darė ne vienerius metus. Nors J. Anusauskienei ne visi žingsneliai tobulai išeina, ji nenusimena – svarbiausia savimi tikėti ir stengtis.

„Turiu patį geriausią partnerį. Andrius Greblikas man labai padeda, tik gaila, kad neleidžia treniruotis namuose. Patikėkite manimi, aš užmiegu ir keliuosi su mintimi apie šokius“, – šypsojosi Jurga.

Pasak J. Anusauskienės, treniruotės jos nenualina, kai kitiems šokėjams yra tekę ir į ligonę važiuoti atgauti jėgų. Televizijos šou dalyvė pakeitė ir savo įpročius. Anksčiau išgerdavusi penkis kavos puodelius per dieną, Jurga sumažino jų kiekį iki vieno.

Atsikratė ir beveik dešimt kilogramų. „Visi pašiurpę, bet aš tikrai nebadauju, o daug judu. Bandau sumoteriškėti, nes kažkurį laiką save buvau pamiršusi. Gavau net linksmų patarimų. Pasiūlė man žiūrėti muilo operas ir verkti. Bet aš net per laidotuves neverkiu“, – juokėsi Jurga.

Moteris tikino, kad jaučia energijos antplūdį. Kaip ji pati sakė, galėtų net dangoraižį nuversti.

„Jaučiuosi puikiai. Ryte atsikeliu be žadintuvo. Žiūriu į laikrodį ir laukiu, kada galėsiu važiuoti į šokių aikštelę“, – sakė J. Anusauskienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.