G. Masalskis jau trečią vasarą vienas rūpinasi savo atžalomis

LTV “Triumfo arkos” vedėjas ir renginių organizatorius Giedrius Masalskis (40 m.) su muzika, dainomis ir auksiniais balsais greitai nesiskirs.

Jau trečią vasarą porą mėnesių G. Masalskis vienas rūpinasi savo atžalomis — sūnumis Emiliu (9 m.) ir Danieliumi (7 m.).<br>Asmeninio albumo
Jau trečią vasarą porą mėnesių G. Masalskis vienas rūpinasi savo atžalomis — sūnumis Emiliu (9 m.) ir Danieliumi (7 m.).<br>Asmeninio albumo
Daugiau nuotraukų (1)

"TV antena"

Jul 7, 2012, 5:00 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 8:50 AM

Giedriaus vadovaujama bendrovė “F and B” šiomis dienomis rengia sostinėje vykstančią moksleivių dainų šventę “Mūsų vardas — Lietuva”, kurioje dalyvauja per 21 tūkst. moksleivių.

Maža to, jau trečią vasarą porą mėnesių jis vienas rūpinasi savo atžalomis — sūnumis Emiliu (9 m.) ir Danieliumi (7 m.), kol mama, BTV laidų kūrėja ir vedėja Asta Stašaitytė-Masalskienė, išsijuosusi laidą rengia Turkijoje.

Šventė Giedriui suteikė itin malonių akimirkų — vakar vykusioje Dainų dienoje dalyvavo ir jo vyresnėlis Emilis. Jis dainavo su Filaretų mokyklos choru.

“Vieną gražią dieną Emilis mums pareiškė, jog nori dainuoti chore, — pasakojo G.Masalskis. — Jį sudomino ne karatė ar krepšinio treniruotės, ką tradiciškai renkasi berniukai, bet dainavimas.

Abu su Asta nustebome, nes iš mano pusės dainavimo geno vaikai tikrai nepaveldėjo. Aš galiu uždainuoti tik tada, kai svečiams jau laikas namo. Žmona gerai dainuoja.

Kadaise lankiau šokių būrelį, o šį pomėgį, regis, paveldėjo Danielius. Emilio pasirinkimas mums papildomų rūpesčių nepridėjo. Tik atėmė valandėlę miego. Repeticijos vyksta prieš pamokas — pusę aštuonių, tad keliamės dar anksčiau.”

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.