Buvusi „Olialia pupytė“ M. Bui šalia naktinio klubo susimušė su merginomis

Penktadienio naktį buvusi grupės “Olialia pupytės” narė Marina Bui gerokai aptalžė keletą merginų. Prie Vilniaus naktinio baro “Disco 311 Buddha” Marina susikibo su kitomis merginomis. Anot liudininkų, merginos kumščiavosi iš peties. Nuo smūgių net liejosi kraujas. Paklausta, kodėl vyko konfliktas, M. Bui atsisakė komentuoti. Muštynių detalių neatskleidžia ir klubo administracija. Tačiau liudininkai teigia, kad peštynes laimėjo Marina.

M. Bui ne kartą žiniasklaidai guodėsi, jog pastarieji mėnesiai jai buvo išties sunkūs: neseniai ji išsiskyrė su mylimuoju Jaroslavu, su kuriuo bendravo pusantrų metų.<br>T. Bauras
M. Bui ne kartą žiniasklaidai guodėsi, jog pastarieji mėnesiai jai buvo išties sunkūs: neseniai ji išsiskyrė su mylimuoju Jaroslavu, su kuriuo bendravo pusantrų metų.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 9, 2012, 12:44 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 7:56 AM

M. Bui ne kartą žiniasklaidai guodėsi, jog pastarieji mėnesiai jai buvo išties sunkūs: neseniai ji išsiskyrė su mylimuoju Jaroslavu, su kuriuo bendravo pusantrų metų. Prieš tai ji išgyveno skyrybas su vyru Andrejumi Daščenka, su kuriuo susilaukė dukters Ešlės. Po skyrybų mergaitė liko gyventi su tėvu. Marina teigia, kad buvęs vyras jai neleisdavo matytis su dukra.

Mergina buvo įsivėlusi ir į prostitucijos skandalą. Neva, praeityje ji dirbo viešnamyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.