E. Jennings ir J. Didžiulio vaikai lietuvių kalbos dar mokosi

Atlikėjų Jurgio Didžiulio ir Ericos Jennings šeima vasarą leidžia net tik sostinėje, bet ir pajūryje. Savaitgaliais Ericai ir Jurgiui tenka koncertuoti ne tik dviese, bet ir atskirai: E. Jennings lipa į sceną su grupe „Skamp“, o J. Didžiulis gerbėjus džiugina soline kūryba.

J. Didžiulis su sūnumi Pranu Emilijumi ir žmona Erica Jennings.<br>T. Bauras
J. Didžiulis su sūnumi Pranu Emilijumi ir žmona Erica Jennings.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Jul 9, 2012, 8:59 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 7:27 AM

Liepos mėnesio ilgąjį savaitgalį Erica ir Jurgis praleido Kuršių nerijoje. Juodkrantėje vykusiame „Bitėlando“ koncerte pora linksmino susirinkusius poilsiautojus. Publika dainavo kartu su atlikėjais, o paprašyti pakartoti dainas, jie mielai tą padarė.

Kartu su Didžiuliais buvo ir jų pirmagimis sūnus Pranas Emilijus. Kol mamą pasirodymui scenoje ruošė plaukų stilistai ir grimo meistrai, tėtis Jurgis pievoje dūko su sūnumi.

Linksmas ir padūkęs berniukas tėčiui neleido atsikvėpti. Tačiau J. Didžiulis yra sakęs, kad vaikai jam didžiausias džiaugsmas, todėl žaidimai su sūnumi jam buvo kur kas mielesni nei diskusijos su kolegomis.

Vaiko krykštavimas išdavė, kad tėvo dėmesys ir jam labai malonus. Šypsenos nedingo iš abiejų veidų visą vakarą, nors oras sutemus nebuvo labai vasariškas.

Iš Kolumbijos kilęs J. Didžiulis su sūnumis Pranu Emilijumi ir jaunėliu Antanu bendrauja ispaniškai. Berniukams pribėgus prie mamos, Erica juos kalbina angliškai. Nors Erica gerai kalba lietuviškai, pora tarpusavyje bendrauja angliškai.

„Tikrai taip, su vaikais aš kalbu ispaniškai, o Erica angliškai. Lietuvių kalbos jie dar tik mokosi, bet tuoj išmoks“, - portalui lrytas.lt šypsodamasis sakė J. Didžiulis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.