Grupės „Naujos pupytės” narės vulgarumui sako „ne”

Grupės „Naujos pupytės” atlikėjos tikina, kad nebenori atrodyti nei vulgariai, nei saldžiai. Naujam įvaizdžiui puošmenų jos atsisiuntė iš Jungtinių Amerikos Valstijų ir Didžiosios Britanijos.

„Naujų pupyčių“ atlikėjos, kurdamos įvaizdį kartu su dizainere Neeshabeth, rinko audinius, piešė eskizus.<br>G. Žilinskas
„Naujų pupyčių“ atlikėjos, kurdamos įvaizdį kartu su dizainere Neeshabeth, rinko audinius, piešė eskizus.<br>G. Žilinskas
Daugiau nuotraukų (1)

Laura Čaplinskaitė ("Stilius")

2012-07-11 11:32, atnaujinta 2018-03-18 06:28

Grupės lyderė Oksana Pikul (28 m.), scenoje pasirodanti su kolegėmis Skaiste Steikūnaite (29 m.), Ingrida Kolyte (25 m.) ir Neringa Šiaudikyte (22 m.), džiaugėsi, kad naują įvaizdį joms pasiūlė jauna lietuvė dizainerė slapyvardžiu Neeshabeth, pati susiradusi jas socialiniame tinklalapyje.

„Mus šis pasiūlymas suviliojo. Žiūrėjome dizainerės darbus internete ir mums patiko tai, ką pamatėme. Nutarėme suteikti jai galimybę ir pabandyti atrodyti kiek kitaip”, – paaiškino Oksana.

„Naujų pupyčių” narės neliko nuošalyje ir nelaukė galutinio rezultato – jos kartu su dizainere rinko medžiagas, piešė eskizus. Kai kurias detales merginos atsisiuntė iš užsienio.

„Batelius dekoravo dizainerė – stiklai buvo jos idėja. O aštrius spyglius atsisiuntėme. Mano kryžius parvežtas iš Anglijos”, – pasakojo grupės lyderė.

O. Pikul džiaugėsi, kad jų sceniniai kostiumai ne tik gražūs, bet ir patogūs – scenoje daug judančioms atlikėjoms tai svarbu.

Nusprendusios atsikratyti saldaus rožinio mergaitiško įvaizdžio „Naujos pupytės” nutarė pabūti piktokos. Oksanos nuomone, joms tai puikiai pavyko.

„Dabar madingi įvairūs spygliai, net ir garsūs pasaulio dizaineriai savo kūrinius dekoruoja tokiomis detalėmis. Užteks būti saldžioms, norime pabūti kitokios”, – sakė O. Pikul.

Jauna moteris tiki, kad su šia dizainere bendraus ir toliau. Oksana jau turi keletą idėjų savo asmeniniam garderobui.

Ne scenoje ji labiau mėgsta klasikinius drabužius. Universitetas – ne mados pakyla, tad studentė dažniausiai renkasi paprastesnius, klasikinio stiliaus drabužius.

„Renginiams, paskaitoms, laisvalaikiui renkuosi skirtingus drabužius. Tai ir patogūs džinsai, ir ilgos vakarinės suknios, ir kokteilinės suknelės. O poilsiaudama dėviu laisvus, neįpareigojančius drabužius.

Labai nemėgstu trumpų suknelių, sijonų, šortukų! Mano sceniniam įvaizdžiui tai – įprastas drabužis. Tačiau tokie rūbai mane varžo, tad stengiuosi jų vengti”, – kalbėjo jauna moteris.

Šiemet Oksana pamėgo ilgas sukneles, keletą jų parsivežė iš Turkijos, kelias siuvosi Lietuvoje.

Anksčiau su grupės „Olia lia pupytės” kolegėmis dažnai ji peržengdavo vulgarumo ribą. O dabar atlikėja stengiasi atrodyti santūresnė.

„Norime nebebūti vulgarios, o nuo seksualumo iki vulgarumo – vienas žingsnis. Bręstame, keičiasi mūsų norai, įvaizdis”, – samprotavo Oksana.

Būti santūresnę ją įpareigoja ne tik gyvenimo patirtis, branda, bet ir asmeniniai santykiai.

„Vyrai dažnai mėgsta moterims pasakyti pastabų. Ir aš iš Simo (Oksanos mylimasis – krepšininkas Simas Jasaitis. – Red.) vis sulaukiu pastabų, kad iškirptė netinkama.

Ar persirengiu? Įprastą dieną nesirenku atvirų drabužių, tad tokių situacijų nebuvo daug. Jei ir buvo, juk einu su Simu – jis konkurentų neturi”, – šypsojosi Oksana.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.