„Šok su manimi“ dalyvis A. Ramanauskas-Greitai: „Vienintelė priežastis, kodėl šoksiu – aš noriu apsivogti“

Trečiadienio vakarą TV3 televizija pristatė dar keturias projekto „Šok su manimi“ dalyvių poras. Tarp ketvirtojo sezono projekto dalyvių - ir šmaikštusis Algis Ramanauskas-Greitai, privertęs kvatotis visus susirinkusius.

A. Ramanauskas-Greitai ir K. Jeremian.<br>J. Stacevičius
A. Ramanauskas-Greitai ir K. Jeremian.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Liuminata Mickutė

2012-07-12 17:17, atnaujinta 2018-03-18 05:17

Juoko netrūko ir pristatant pirmąją šokėjų porą.

Pirmoji pristatyta pora - režisierius, aktorius Andrius Žiurauskas ir šokėja Natalija Tokareva. Prieš keletą metų šaipęsis iš šokių projektų dalyvių, režisierius pasidavė ir sutiko pats dalyvauti projekte.

A. Žiurauskas net sukūrė spektaklį apie iš televizijos kanalų į kanalus perbėgusias žvaigždes. Tarp spektaklio herojų - Jurijus Smoriginas ir Vytenis Pauliukaitis. Tad ant scenos buvo pakviesti Kauno lėlių teatro aktoriai, persirengę šiais šokių projektų teisėjais.

Paprašyti pašokti tariami V. Pauliukaitis ir J. Smoriginas nusiplėšė rūbus ir liko tik su balerinos sijonėliais bei sušoko šokį.

Po juokingo jų pasirodymo pirmąjį savo šokį parodė ir A. Žiurauskas su N. Tokareva. Tiesa, prieš šokdamas A. Žiurauskas įsisiurbė renginio vedėjai Danguolei Stachurai į krūtinę.

Projekte taip pat dalyvaus ir dainininkė Diana Dargienė su šokėju Mariumi Gaižausku.

Dizainerės Viktorijos Jakučinskaitės suknele vilkinti dainininkė svečiams dar sudainavo ir dainą.

A. Ramanauskas-Greitai pavadintas pederastu

Aktorė Ineta Stasiulytė pristatė TV3 televizijoje debiutuosiantį ir šokių projekte dalyvausiantį Algį Ramanauską-Greitai. Aktorei ši užduotis buvo patikėta, nes, anot jos, I. Stasiulytės, Algis ją išmokė latvių kalbos. Tačiau apie savo mokytoją ji kalbėjo su ironija.

„Algis – tikras pederastas“, - tėškė I. Stasiulytė.

Renginio vedėjai pasiteiravo Algio, ar tikrai jis gėjus.

„Aš nesu gėjus. Nors nematau tame nieko blogo. O pederastas ir gėjus yra skirtingi dalykai. Pederasto auka – jaunas berniukas“, - patikslino A. Ramanauskas.

A. Ramanauskas-Greitai projekte šoks su šokėja Karina Jeremian.

„Vienintelė priežastis, kodėl esu šiame projekte – aš noriu apsivogti“, - šmaikštavo A. Ramanauskas-Greitai.

Algis laidė juokelius ir susirinkusi publika įsitikino – šiame šokių projekte bus linksma.

Tačiau tą vakarą A. Ramanauskas tą ir tedarė – laidė juokelius. Paprašytas pašokti jis atsisakė. Neva jam įkando varlė, todėl pora vietoj šokio parodė tik K. Jeremian nusilenkimą.

Ketvirtoji pristatyta pora - dainininkas Petras Daunys ir šokėja Sandra Saikauskaitė. Po dviejų dienų (liepos tryliktąją) bus P. Daunio gimtadienis, todėl dalyviai draugiškai sudainavo jam „Su gimimo diena“ bei padovanojo tortą. Šis atsilygino savo sudainuota daina.

Prieš savaitę TV3 oficialiai jau pristatė keturias „Šok su manimi“ poras.

Rudenį ant parketo suksis Lietuvoje gyvenanti atlikėja iš Baltarusijos Veronika Gordijevskaja su partneriu Tomu Jonaičiu, Kauno ponia Diana Martinėlė su partneriu Artūru Kalniūnu.

„Šok su manimi“ projekte valso ritmu suksis ir Panevėžio pataisos namų direktorius Edvardas Norvaiša su partnere Goda Ročytė.

Ryškiausia TV3 šokių projekto žvaigždė Deividas Meškauskas šiais metais šoks ir bandys nugalėti projektą su aktore Milda Štakėnaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.