A. Gulmedovai 29-ojo gimtadienio proga – asmeninė žvaigždė ir prabangus „Porsche” automobilis

Karališkai. Taip savo 29-ąjį gimtadienį atšventė mados namų „Femmes Fatales” direktorė Aygozel Gulmedova. Ir ne tik todėl, kad liepos 6-ąją – Lietuvos karaliaus Mindaugo karūnavimo diena. Ji lyg karalaitė buvo apipilta netikėtomis ir brangiomis dovanomis. Aygozel jau vairuoja baltą „Porsche” automobilį ir turi savo vardo žvaigždę danguje.

Daugiau nuotraukų (1)

"Stilius"

Jul 13, 2012, 3:11 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 4:39 AM

Elegantiška, džiugi šventė buvo surengta Vilniuje, „Stiklių” restorane.

Automobilį „Porsche Boxster S” Aygozel padovanojo tėvai – Turkmėnijoje gyvenantys Džamal Giaklenova ir Chimra Gulmedovas.

Aygozel seniai tokio norėjo, tai trečias jos „Porsche”. Šią transporto priemonę vertina už tai, kad yra sportinė, legendinė ir graži.

Aygozel patikino „Porsche” pasirinkusi ir dėl praktinių sumetimų. „Ferrari” ar „Lamborghini”, ji žino, reikia kur kas daugiau priežiūros.

Žvaigždę nuo dangaus „nuraškė” mados namų „Femmes Fatales” įkūrėja Ella Tatarinova su komanda ir prodiuseris Edvardas Žičkus.

„Žemėje nėra to, ką norėtume tau padovanoti, – įkvėptai kalbėjo Ella, – bet kai pakėlėme akis į dangų, supratome, kad reikia žvaigždės, kuri rodytų tau kelią.”

Dovana sulaukė aplodismentų iš svečių, tarp kurių buvo ir žinomas dirigentas Pavelas Koganas.

Sukaktuvininkė prisipažino iki 25 metų laukdavusi gimtadienių su džiaugsmu ir jauduliu.

„Pastaraisiais metais nebesijaučiu tokia pakylėta, – su šypsena kalbėjo Aygozel, – gal todėl, kad pradedu labiau į viską gilintis. Vis dėlto nesvarbu metai, o tai, kaip esi nusiteikęs. Aš džiaugiuosi gyvenimu ir turiu dar daug visokių idėjų – ne tik plėtoti mados namų verslą.”

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.