Antro vaiko sulaukęs aktorius R. Kazlas savo sūnui išrinko lietuvišką vardą

Savo asmeninį gyvenimą po devyniais užraktais saugančio aktorius Rolando Kazlo namuose skamba vaikiškas juokas. Drauge su žmona Sigita jiedu jau dešimtą mėnesį augina sūnų, kuriam išrinko Margirio vardą. Dar anksčiau viename interviu R. Kazlas užsiminė, kad mažylis auga „didelis ir drūtas“, tačiau portalui lrytas.lt labiau pasidomėjus, aktorius apie šeimą kalbėti nesutiko. „Nenoriu pasakoti apie vaikus. Tegu jie auga. Kai užaugs, pašnekės patys“, – trumpai atsakė jis.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

2012-07-13 21:41, atnaujinta 2018-03-18 04:17

Vardo pasirinkimo motyvų R. Kazlas nekomentavo, tačiau stebėjosi: „Kodėl visi klausia? Tai – labai populiarus vardas. Lietuviškas.“

Margiris – lietuvių kilmės vyriškas vardas, kurio reikšmė dažnai aiškinama kaip „margosios girios gyventojas“. Tai – Pilėnų kunigaikščio vardas, išplitęs per padavimą apie Pilėnus. Margirio vardas dažnai trumpinamas kaip Margis, o vardo diena švenčiama du kartus per metus: vasario 25-ąją ir liepos 12-ąją.

R. Kazlui tai antras vaikas. Sutuoktinių pora taip pat augina ir jųdviejų devynmetę dukrą Indrają, kurios vardas lietuvių mitologijoje simbolizuoja mitinę būtybę, dažnai įvardijamą kaip vandenų laumę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.