D. Meiželytė apie savo stilių: „Reikia keistis, nes kitaip ir liksiu be vyro“

Ketvirtadienio vakarą, viename pagrindinių sostinės prekybos centrų žinomos šalies moterys surengė aukcioną, kuriame bandė parduoti savo mėgstamas sukneles. Prie Vilniaus moterų namų asociacijos inicijuoto renginio prisidėjo ir Seimo narė Donalda Meiželytė, aukcionui padovanojusi savo mėgstamą spalvingą vasarišką suknelę.

Daugiau nuotraukų (1)

Monika Svėrytė

Jul 13, 2012, 3:10 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 4:39 AM

Nepaisant to, kad jas nupirkę žmonės pinigus aukojo kilniam tikslui – moterims, kurios šeimoje patiria smurtą ir patyčias – ne visas sukneles pavyko parduoti. „Aukcionui padovanojau suknelę, kurią vilkėjau vos porą kartų. Man ji labai patiko, tačiau dar smagiau prisidėti prie gražios akcijos“, – portalui lrytas.lt pasakojo Donalda.

Pasak Seimo narės, jai, kaip ir daugeliui moterų, didžiausia tragedija – einant į vakarėlį tą pačią suknelę apsivilkti nebe pirmą kartą. Tačiau rinkdamasi drabužį Donalda pirmiausia kreipia dėmesį ne į išvaizdą, o į patogumą. „Esu judrus žmogus, todėl niekuomet nesirinkčiau suknelės be petnešėlių – nepatogu“, – sakė ji ir pusiau juokais, tačiau labai rimtai pareiškė, kad jos spintoje nedominuoja rūbai.

„Sykį pas mane svečiavosi draugas. Aš jam atidariau spintą ir sakau, pažiūrėk. Spinta, stalčiai – viskas tuščia“, – pasakojo ji. Paklausta, kur tuomet deda drabužius, Donalda atsakė: „Turiu vienas kelnes, vieną palaidinę ir visą vasarą vaikštau“.

Seimo narė patikina, kad drabužių nesureikšmina. Kaip pati sakė, ji dažniausiai sėdi namuose, į svečius nevaikšto ir šiuo metu skaito epinį Levo Tolstojaus romaną „Karas ir taika“. „Nesu puošeiva, tačiau supratau, kad jau reikėtų pradėti savyje ugdyti moteriškumą, nes taip ir liksiu paskui be vyro“, – paslaptingai šypsojosi ji.

Donalda teigė, kad per pastaruosius metus pakeitė ne tik mąstymą, bet ir išvaizdą – prieš dvidešimt metų prasidūrusi ausis, tik dabar pradėjo nešioti auskarus, dažniau renkasi elegantiškus drabužius, aukštakulnius. „Prieš metus vaikščiojau su įspiriamomis basutėmis ir apdriskusiu megztiniu, o dabar - tapau tikra moterimi“, – komplimentų sau negailėjo moteris.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.