Į diskusiją J. Statkevičius atvyko sraigtasparniu

Į Visuomenės harmonizavimo parke (Prienų raj.) vykstantį Pasaulio lietuvių jaunimo susitikimą (PLJS) svečiai atvyko ir oru. Dizaineris Juozas Statkevičius atvyko sraigtasparniu. Orlaivis skraidinęs dizainerį, nusileido pievelėje prie viešbučio. J. Statkevičius nušokęs ant žemės iškart nuskubėjo į diskusiją: „Kokį lietuvišką kultūros produktą eksportuojame ir kokį galėtume eksportuoti į užsienio rinkas“.

Į renginį kartu su verslininku Tautvydu Barščiu atvykęs J. Statkevičius teigė, kad verslininko pasiūlymu paskraidyti sraigtasparniu pasinaudojo jau ne pirmą kartą.<br>D. Umbrasas
Į renginį kartu su verslininku Tautvydu Barščiu atvykęs J. Statkevičius teigė, kad verslininko pasiūlymu paskraidyti sraigtasparniu pasinaudojo jau ne pirmą kartą.<br>D. Umbrasas
Daugiau nuotraukų (1)

Dovilė Lebrikaitė

Jul 13, 2012, 9:41 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 4:17 AM

Dizainerį į renginį atskraidino verslininko Tautvydo Barščio sraigtasparnis. Pastaruoju metu „Kauno grūdų" logotipu pažymėtas sraigtasparnis pasidarė populiari susisiekimo priemonė. Visai neseniai europarlamentaras Viktoras Uspaskichas juo atskrido į Pasvalyje šurmuliavusią šventę „Mes važiuojame 2012“, Europos krepšinio čempionato metu sraigtasparnis skraidino FIBA vadovus į krepšinio varžybas Panevėžyje, Vilniaus meras Artūras Zuokas juo skraidino į svečius atvykusius Europos Komisijos narius. Pats T. Barštys taip pat ne kartą į įvairius renginius važiavo ne automobiliu, o skrido.

Į renginį kartu su verslininku Tautvydu Barščiu atvykęs J. Statkevičius teigė, kad verslininko pasiūlymu paskraidyti sraigtasparniu pasinaudojo jau ne pirmą kartą.

„Visą laiką jis manęs klausdavo, kada norėsiu paskraidyti. Labai norėjau, labai patinka. Iš Vilniaus atskridome čia, o iš čia skrisime į Palangą. Šiuo metu atostogauju. Esu labai dėkingas, kad net tokiu išskirtiniu būdu atgabeno mane į šį renginį“, – kalbėjo J. Statkevičius.

Su dizaineriu J. Statkevičiumi kartu diskutavo kompanijos „Acme Film“ įkūrėjas Žilvinas Naujokas, „Gera muzika gyvai“ įkūrėjas Žilvinas Švarplys, pianistas Edvinas Minkštimas ir režisierius Romas Zabarauskas. Diskusijai vadovavo Saulius Pilinkus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.