Savo mėgstamas sukneles aukcionui atidavusios E. Daniūtė ir D. Meiželytė nusiminė nesulaukusios turtingų pirkėjų

Gera daryti gera, - sako tie, kurie bent kartą atvėrė savo širdį ir prisidėjo prie kilnių gerumo akcijų. Ketvirtadienio vakarą prekybos centre „Panorama“ žinomos šalies moterys, paskatintos Vilniaus moterų namų asociacijos, sumanė surengti aukcioną, kurio metu nusprendė paaukoti savo mėgstamas sukneles.

Prekybos centre „Panorama“ žinomos moterys surengė labdaringą suknelių aukcioną.<br>T. Bauras
Prekybos centre „Panorama“ žinomos moterys surengė labdaringą suknelių aukcioną.<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

Monika Svėrytė

Jul 13, 2012, 11:15 AM, atnaujinta Mar 18, 2018, 4:55 AM

Šiam kilniam tikslui po vieną savo mėgstamą garderobo drabužį paaukojo Edita Daniūtė, Indra Dovydėnaitė, Aistė Jasaitytė, Larisa Kalpokaitė, Donalda Meiželytė, Aistė Paškevičiūtė, Elena Puidokaitė – Atlanta, Gabija Ryškuvienė, Ineta Stasiulytė ir Asta Valentaitė.

Pasak D. Meiželytės, labai gaila, kad į labdaringą, moterims, kurios šeimoje patiria smurtą ir prievartą skirtą renginį, atvyko vos dvi projekto dalyvės – ji ir E. Daniūtė. „Tai, kad atvykau tik aš ir Edita, parodo moterų požiūrį į akciją. Lengva ranka atiduoti suknelę – tai dar ne viskas. Dalyvavimas visame šiame procese parodo žmonėms dėmesį“, – sakė ji.

Sukneles galėjo įsigyti visi norintys, tačiau renginio metu pavyko parduoti vos kelias. A. Valentaitės suknelė buvo įkainota 500 litų, E. Daniūtės – 120 litų, o A. Paškevičiūtės parduota vos už 80 litų. Neparduotos suknelės kol kas liks kaboti prekybos centro foje, jas bus galima iš arti apžiūrėti ir įsigyti vėliau.

D. Meiželytė piktinosi, kad tokias akcijas reikia rengti internete, o ne prekybos centre. Pasak jos, taip būtų lengviau pasiekti tikslinę auditoriją, kuri negailėtų pinigų labdaringoms akcijoms. „Čia nesusirinko turtingi verslininkai, ką mes čia parduosime?“, – retoriškai klausė ji.

Seimo narė teigė, kad kvietimą prisijungti prie iniciatyvos gavo visos parlamentarės, tačiau stebėjosi, jog sudalyvauti šiame projekte sutiko tik ji viena. „Turbūt kitos rūpinasi rinkiminėmis akcijomis. Labai dėl to gaila, tačiau kiekvienam savo. Man smagu daryti gera, jei tikrai tai padės“, – neslėpdama nusivylimo mintimis dalinosi Donalda.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.