Šokėjo D. Meškausko ir jo mylimosios I. Stasiulytės jaunavedžių valsas kol kas neįkvepia vestuvių puotai

Šokėjas Deividas Meškauskas (24 m.) ir aktorė Ineta Stasiulytė (32 m.) dažnai moko būsimus jaunavedžius šokti valsą, patys surengia pasirodymus vestuvių pobūviuose. Bet visa tai jųdviejų neįkvepia surengti savo vestuvių. „Mums ir taip viskas tobulai klostosi”, – tikino pramogų pasaulio pora.

I.Stasiulytė nė per žingsnį nepaleidžia savo mylimojo D. Meškausko – aktorė jam netgi patarinėja repeticijose su nauja šokių partnere, kai šie ruošiasi dalyvauti televizijos projekte.<br>R. Danisevičius
I.Stasiulytė nė per žingsnį nepaleidžia savo mylimojo D. Meškausko – aktorė jam netgi patarinėja repeticijose su nauja šokių partnere, kai šie ruošiasi dalyvauti televizijos projekte.<br>R. Danisevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Ligita Valonytė ("Gyvenimo būdas")

2012-07-15 23:43, atnaujinta 2018-03-18 03:09

Svajonių šokėju vadinamas D.Meškauskas jau ne kartą įrodė, kad gali išmokyti šokti bet kurią moterį ir netgi kartu pasiekti aukštumų. Todėl azartas jį vėl veda į šokių konkursą.

Nuo rudens jau šeštą sezoną šokių projekte pasirodysiantis D.Meškauskas į porą gavo aktorę, serialo „Moterys meluoja geriau” žvaigždę Mildą Štakėnaitę (25 m.).

Šokėjų pora jau repetuoja, o jiems patarinėja I. Stasiulytė. Ar tik ji nesibaimina dėl to, kad Deivido nenuviliotų nauja šokių partnerė, ir todėl kontroliuoja savo mylimąjį?

Ineta: Man jau bloga nuo apkalbų. Mes gyvename kartu, todėl būtų kvaila, jeigu nesikalbėtume apie savo darbus ir vienas kitam nepadėtume.

Deividas: Normalu, kad dalijamės dienos įspūdžiais, aptariame darbo reikalus. Kai studijoje dirbame su Milda, labai gerai, kad yra trečias žmogus, profesionalas.

– Ineta, jūsų pirmasis gyvenimo partneris buvo argentinietiškojo tango mokytojas Eduardo Gimenezas, antrasis – vėlgi šokėjas. Jus suvilioti gali tik šokantis vyras?

Ineta: Eduardo dirbo savo darbus, aš – savo. Tada šokis neturėjo didelės reikšmės mūsų gyvenimui. Tačiau neslėpsiu, man nepatiktų tingūs ir visiškai nemokantys šokti vyrai. Tik tas, kuris šoka, pelno mano pliusą.

– 2010-ųjų rudenį tapote pora ant parketo. Ar nuo tada ir skaičiuojate savo santykių pradžią?

Deividas: Mes ir patys tiksliai nežinome, nuo kada esame pora.

Ineta: Neskaičiuojame laiko. Skaičiai kada nors baigiasi, gal geriau mėgautis gyvenimu. (Juokiasi.)

– Ar jau turite bendrus namus?

Deividas: Kol kas ne, bet svajojame įsigyti kotedžą. Dabar gyvename tai mano, tai Inetos bute. Tačiau tai nereiškia, kad kas naktį bėgiojame iš vienų namų į kitus. (Juokiasi.)

– Kaip jūsų draugystę priima jųdviejų vaikai?

Deividas: Su Inetos dukra Upe sutariu puikiai. Jokių bėdų nėra. Aišku, iš pradžių buvo sudėtingiau, kai šalia mamos sukiodavosi dėdė. (Juokiasi.) Ji konkuravo dėl mamos dėmesio.

O mano Adomui Ineta dabar yra geriausia draugė, nes kartu su juo žaidžia mašinėlėmis.

– Kaip tarpusavyje sutaria jųdviejų vaikai?

Ineta: Upei – septyneri, Adomui – ketveri, todėl Upė jam – kaip auklė. Abu gražiai draugauja.

– Kokie jūsų santykiai su buvusiais gyvenimo partneriais?

Ineta: Dėl vaiko stengiuosi draugiškai bendrauti su Eduardo. Jei ne duktė, su juo net nebekalbėčiau.

Stengiuosi vaikui sumažinti skyrybų traumą. Jis turi matyti, kad nors tėvai ir atskirai gyvena, bet susitikę labai gražiai bendrauja.

Deividas: Aš taip pat su Rūta (dainininke R.Ščiogolevaite. – Red.) palaikau draugiškus ryšius dėl sūnaus.

– Kas padėjo išsigydyti skyrybų žaizdas?

Ineta: To neįmanoma užmiršti. Visi įvykiai lieka atmintyje.

Deividas: Iš pradžių kankina skausmas, o laikui bėgant jis išnyksta.

– Deividai, penkiskart dalyvaudamas šokių projektuose keturis kartus užėmėte prizines vietas.

Ar į televiziją jus veda noras įrodyti, kad esate neprilygstamas?

Deividas: Nieko nenoriu įrodyti. Yra laisvo laiko, todėl noriu šokti projektuose, įgyti naujos patirties ir tobulėti. Be to, susipažįstu su naujais įdomiais žmonėmis.

O tai, kad man sekasi šokių projektuose, lemia didelis noras ir darbas. Šokti man nėra vargas.

Jaučiu didelį malonumą sukdamasis ant parketo.

– Ar palaikote ryšius su buvusiomis šokių partnerėmis?

Deividas: Su visomis gražiai bendraujame. Rečiausiai susitinku tik su Šorena, nes ji – labai užsiėmusi. Ką tik susilaukė kūdikio.

Dažnai susitinkame su galerininke Danguole Stachura, nes ir mes, ir ji sostinėje lankomės įvairiuose renginiuose.

– Ar R. Ščiogolevaitė patarimų dėl šokių neprašo?

Deividas: Ji – tik mano sūnaus motina. Neįsivaizduoju, kad ją galėčiau mokyti šokti arba aš eičiau pas ją mokytis dainuoti. Manau, būtų neįmanoma kartu dirbti.

Ineta: Aš taip pat neičiau į E.Gimenezo pamokas. Viskam yra ribos.

– Ar judu jau pastebėjote vienas kito blogų charakterio bruožų ar įpročių?

Ineta: Jeigu kas nors nepatiktų, nebandyčiau Deivido pakeisti. Juk suaugusio žmogaus charakterio neįmanoma pakeisti. Reikia pamėgti visas jo savybes. Jeigu niekas nepatinka, reikia keisti partnerį kitu.

Deividas: Ji labai ilgai užtrunka, kol išsiruošia iš namų. Nueinu į automobilį vildamasis, kad ji paskubės išeiti, bet mašinoje spėju ir pamiegoti. Norėčiau, kad ji greičiau susiruoštų. O šiaip daugiau nieko nenoriu keisti.

– Gyvenote su partneriais, turite vaikų, bet dar nėkart nebuvote sukūrę šeimos. Ar norėtumėte tokios šventės?

Ineta: Tai – intymu. Kai manęs to paklaus vyras, jam atsakysiu, noriu ar ne. Serialuose esu porą kartų ištekėjusi ir išsiskyrusi. Jei sutikčiau tekėti, tikrai ne dėl baltos suknelės.

Deividas: Su Ineta daug kartų rengėme pasirodymus vestuvių pobūviuose, studijoje būsimus jaunavedžius mokome šokti valsą. Bet patiems nėra noro sužinoti, ką reiškia vestuvės – mums ir taip viskas klostosi tobulai.

– Per šokių projektus laimėjote keliasdešimt tūkstančių litų. Kaip išleidote pinigus?

Deividas: Viena prasmingiausių mano investicijų – prisidėjau prie mano ir partnerės Karinos Jeremian šokių studijos „Soul Lounge” įrengimo. Taip pat pridėjau pinigų butui, atostogoms. Alui nešvaisčiau.

– Ar jau atostogavote?

Deividas: Ilsėjomės Koso saloje Graikijoje. Kaitinomės paplūdimyje, automobiliu visą salą išmaišėme. Net nestiprų žemės drebėjimą pajutome.

Ineta: Vėl kibome į darbus – lakstau į teatro repeticijas, į šokių studiją.

Deividas: Mums darbymetis tęsiasi beveik ištisus metus. Visa likusi vasara – be poilsio dienų.

– Ką reiškia įmantrūs žiedai ant jūsų rankų?

Ineta: Tėvas man auksinius žiedus padovanojo 16-ojo ir 18-ojo gimtadienių proga. Vienas – plonytis lyg siūlas, neturintis jokios simbolikos.

Antrajame vietoj akutės – pasaga. Matyt, tėvas norėjo, kad man sektųsi. O trečiąjį sidabro žiedą su lelija pati nusipirkau, nes man jis patiko.

Deividas: Sidabro žiedą man vidurinės mokyklos baigimo proga padovanojo tėvai. Man jis labai brangus.

– O kieno dovana yra jūsų kaklą puošiantis šokio batelio formos pakabutis?

Ineta: Deivido dovanotas auksinis batelis. Jį dovanų gavau 2010-ųjų rudenį šokių projekto pradžios proga.

Deividas: Ši dovana – patvirtinimas, kad šoksime kartu, nes prieš pat projektą dvejojau, ar jame dalyvausiu. Tuomet jaučiausi pavargęs. Bet nutariau maloniai nustebinti moterį.

– Ar kitoms šokių partnerėms dovanojote ką nors brangaus?

Deividas: Nebuvau originalus. (Juokiasi.)

Ineta: Jis – nenuspėjamas. Aš net nesitikėjau, kad anksčiau valgio nemokėjęs ruošti Deividas iš manęs perims daugybę receptų. Dabar vakarais pasikeisdami sukamės virtuvėje. Jo sugrūsta bulvių košė – tokia puri ir gardi, kad nesu skanesnės ragavusi.

Neseniai mano gimtadieniui Deividas iškepė šokoladinį tortą. Anksčiau jis nebuvo gaminęs jokio deserto. Buvau priblokšta tokio netikėtumo!

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.