Kelionę automobiliu aplink Europą planuojanti K. Ivanova Palangoje poilsio nesirinktų

Grupės „ŠarkA“ atlikėja Kristina Ivanova negali prisiminti dienos, kada ji pastarąjį kartą gulėjo ant sofos, paėmė į rankas knygą ir visą laiką skyrė tik sau. Iš anksto suplanuoti koncertai su kitomis grupės merginomis ir neseniai pradėtas grožio verslas neleidžia Kristinai ramiau atsikvėpti.

K. Ivanova su bičiulių kompanija planuoja kelionę automobiliais aplink Europą. Beliko tik sugalvoti tikslų maršrutą ir draugų būrys su Kristina priešakyje lėks dairytis po gražiausius žemės kampelius.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
K. Ivanova su bičiulių kompanija planuoja kelionę automobiliais aplink Europą. Beliko tik sugalvoti tikslų maršrutą ir draugų būrys su Kristina priešakyje lėks dairytis po gražiausius žemės kampelius.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

2012-07-18 14:48, atnaujinta 2018-03-18 01:19

K. Ivanova pasakojo, kad ši vasara darbinga kaip niekada, todėl tikros atostogos, kada gali apie nieką negalvoti ir visą dėmesį skirti tik maloniems potyriams, numatomos tik ankstyvą rudenį.

Atlikėja su bičiulių kompanija planuoja kelionę automobiliais aplink Europą. Liko tik sugalvoti tikslų maršrutą ir draugų būrys su Kristina priešakyje lėks dairytis po gražiausius žemės kampelius. Dainininkė visai nesibaimina, kad kelionė automobiliu gali būti varginanti. K. Ivanova jau kartą leidosi į tokius nuotykius.

„Tikslių vietų, kurias planuojame aplankyti, dar nesugalvojome. Tam dar turime laiko. Tiesą sakant, aš neįsivaizduoju savęs poilsiaujant pasyviai. Nors darbų labai daug, tačiau visai nenoriu ramių atostogų. Kai turiu laisvą dieną, nebežinau, ką veikti. Toks jau mano gyvenimo ritmas, kad net ir atostogų norisi aktyvių“, - šypsojosi grupės „ŠarkA“ narė.

Svarstydama, kokiame Lietuvos pajūrio mieste norėtų praleisti atostogas, Kristina nedvejodama rinktųsi Nidą arba Juodkrantę. Ten ir paplūdimiai gražesni, ir žmonių mažiau. Naktiniai klubai K. Ivanovai taip pat visai nereikalingi. Juose dainininkė lankosi retai, esant progai arba koncertuodama su grupe.

„Klubai atima daug laiko ir energijos. Laisvalaikį naktiniame klube leidžiu tik kartais“, - tikino atlikėja.

Vaikystėje K. Ivanova vasaros dienas leisdavo pas močiutę kaime, gražioje sodyboje. Galbūt todėl dainininkė retai kada lepinasi kaimo turizmo teikiamais malonumais. Bet kada panorėjusi ji nuvyksta ilsėtis pas senelę.

Kristina su kitomis grupės narėmis – Ieva Stasiulevičiūte ir Gintare Valaityte turėjo planų trise išvykti paatostogauti. Tačiau kol kas nė vienai merginai nepavyko suderinti planų taip, kad visoms trims būtų tinkamas laikas išvykai svetur: „Išleidžiame viena kitą pailsėti, todėl retsykiais tenka koncertuoti po dvi.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.