Gimtadienį švenčianti Mia gavo paslaptingo gerbėjo dovaną

Atlikėja Vilija Pilibaitytė-Mia šiandien švenčia savo 29-ąjį gimtadienį. Žinomos moters draugai, artimieji ir gerbėjai apipylė ją sveikinimais iš pat ankstyvo ryto. „Sveikinimų sulaukiau net iš ryšio paslaugas teikiančios bendrovės“, - šypsojosi dainininkė.

Šiais, kaip ir praėjusias metais, dainininkė kelios minutės po vidurnakčio iššovė šampano butelį. Tai jau tapo tradicija. Kur Mia bebūtų, taurę šampano, laikrodžio rodyklei išmušus dvylika, ji visada išgeria.<br>R. Danisevičius
Šiais, kaip ir praėjusias metais, dainininkė kelios minutės po vidurnakčio iššovė šampano butelį. Tai jau tapo tradicija. Kur Mia bebūtų, taurę šampano, laikrodžio rodyklei išmušus dvylika, ji visada išgeria.<br>R. Danisevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Jul 19, 2012, 6:14 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 12:22 AM

Mia džiaugiasi, kad tai yra bene vienintelis gimtadienis per pastaruosius kelerius metus, kada jai nereikia lipti ant scenos ir koncertuoti. Dainininkė dienas leidžia sostinėje su bičiuliais.

Atlikėja dar nežino, kaip paminės savo gimtadienį. Ji niekada specialiai neruošia gimimo dienos šventės. Už ją tai padaro draugai.

„Dar nieko nežinau. Gal sulauksiu kokio siurprizo, pati nieko neplanuoju“, - portalui lrytas.lt sakė dainininkė.

Pirmą gimtadienio staigmeną jai padarė paslaptingas gerbėjas. Mia sulaukė iš jo dovanos: „Tik negaliu išduoti ką gavau“, - šyptelėjo atlikėja.

Labiausiai Miai įsiminė 24-asis gimtadienis. Pasibaigus jos koncertui į sceną buvo įneštas tortas su žvakutėmis, o tūkstantinė minia užtraukė ilgiausių metų: „Buvo įspūdinga“.

Šiais, kaip ir praėjusias metais, Mia kelios minutės po vidurnakčio iššovė šampano butelį. Tai jau tapo tradicija. Kur dainininkė bebūtų, taurę šampano, laikrodžio rodyklei išmušus dvylika, ji visada išgeria.

„Ir visai nesvarbu, kokiame pasaulio kampelyje aš būčiau. Ar prieš koncertą, ar po jo, aš visada pakeliu šampano taurę į savo sveikatą“, - pasakojo Mia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.