Į šokių projektą sugrįžtanti seksualioji E. Straleckaitė: „Vyrų dėmesio man niekada netrūko“

Profesionali sportinių šokių šokėja, 2009-2010 metų projekto „Šok su manimi“ dalyvė Eglė Straleckaitė vėl sugrįžta į TV3 televizijos projekto eterį. Televizijos žiūrovų, ypač vyrų, numylėtinė rudenį ant parketo pasirodys su hiphopo stiliaus šokėju, grupės F.U. lyderiu Kęstučiu Baranausku.

E. Straleckaitės geriausi draugai - vyrai.<br>R. Danisevičius
E. Straleckaitės geriausi draugai - vyrai.<br>R. Danisevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Jul 19, 2012, 3:23 PM, atnaujinta Mar 18, 2018, 12:30 AM

Šokėjos E. Straleckaitės vienerius metus nebuvo matyti televizijos eteryje. Pernai mokyklą baigusi mergina įstojo į Lietuvos kūno kultūros akademiją studijuoti pedagogiką.

Studijos, darbas ir aukštumų siekimas šokėjos karjeroje atima daug jaunos merginos laiko. Eglė – vienintelė šokėja šiame televizijos projekte, kuri dar dalyvauja profesionalų kovose ant parketo.

„Įstojau mokytis būtent ten, nes žinojau, kad galėsiu dalyvauti įvairiuose profesionalių šokėjų konkursuose. Akademijos valdžia palankiai žiūri į studentus, siekiančius laurų sportinėje veikloje. Labai stengsiuosi suderinti mokslus, dalyvavimą šokėjų čempionatuose ir televizijos projekte“, - portalui lrytas.lt sakė E. Straleckaitė.

Eglė ankstesniuose „Šok su manimi“ projektuose yra šokusi su pasaulio fitneso vicečempionu Martynu Malakausku ir muzikos grupės „N.E.O.“ nariu Mariumi Kiltinavičiumi.

Šiais metais šviesiaplaukė pasirodys su hiphopo meistru K. Baranausku. Nors pora repetavo šokių studijoje dar mažai, jie tiki savo sėkme televizijos šou.

„Kęstutis - pirmas partneris, kuriuo pasitikiu visapusiškai. Jis turi daug idėjų, su juo smagu bendrauti. Vienintelė bėda yra jo sulinkę keliai ir nugara. Tačiau tai visų hiphopo meistrų problema, kuri yra ištaisoma. Visos jo gerosios savybės atperka šiuos trūkumus“, - šypsojosi Eglė.

E. Straleckaitės sugrįžimo su nekantrumu laukia stipriosios lyties atstovai. Moteriškais iškilumais televizijos žiūrovus anksčiau žavėjusi mergina vėl kaitins vyrų fantazijas. Vadinamoji projekto „seksbomba“ sakė, kad komplimentų iš vyrų sulaukė ir įstojusi į Lietuvos kūno kultūros akademiją. Kaip ji pati tikino, dėmesio jai niekuomet netrūko, o jos geriausi draugai visada buvo priešingos lyties atstovai.

„Nežinau, kodėl, bet visą gyvenimą mano geriausi draugai buvo vyrai. Su jais randu daug bendros kalbos. Negaliu pakęsti moteriškų intrigų, pavydo ir apkalbų. Kartais su merginomis jaučiuosi kaip gyvatyne. Tikiu, kad vyrams patinku ne tik dėl išvaizdos, bet ir todėl, kad esu laisvai bendraujanti mergina“, - juokėsi Eglė.

Paklausta, ar jos širdis šiuo metu užimta, šokėja šyptelėjo: „Nesakysiu. Tebūnie tai paslaptis.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.