Veiklios moterys demonstravo mados kolekciją

Trečiadienio vakarą Europos centro golfo klube esančiame restorane „Salvete“ vyko „Veiklių žmonių klubo“ renginys. Į vakarą ekologiškoje aplinkoje atvyko Aurelijus Rusteika, Algimantas Jablonskas, Nerijus Juška, Alkas Paltarokas, Radvilas Bubelis, Anna Mois, Leonidas Šinkarenko, Ruslanas Bolgovas, Danutė Elzbergienė, Sveikatos apsaugos viceministrė Nora Ribokienė ir kiti žinomi žmonės.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Jul 19, 2012, 10:37 AM, atnaujinta Mar 18, 2018, 12:49 AM

Vilniaus ir Kauno veiklios moterys bei vyrai susipažino su grožio ir sveikatingumo naujienomis. Didelio dėmesio sulaukė medicinos daktarės gydytojos dermatologės Rūtos Gancevičienės paskaita apie jaunystės išsaugojimą, pasitelkiant novatoriškiausias priemones, tokias, kaip „Juvederm“ injekcijos.

Vakaro staigmena tapo mados namų „Yzzy“ kolekcijos iš lino, kurią sukūrė dizainerė Daiva Tamašaitienė, pristatymas. Įdomu tai, kad mados kolekciją demonstravo veiklios moterys – advokatės, auditorės, verslinininkės, menininkės. Prie lininių drabužių buvo pritaikyti Simonos Brazdžionytės sukurti originalūs rankų darbo papuošalai. Kolekcijos metu gyvai saksofonu grojo muzikantė Monika Valkūnaitė, kuri taip pat demonstravo ir vieną iš kolekcijos modelių.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.