Kaunietė D. Martinėlė stiliaus paslapčių semiasi iš J. Lopez ir V. Beckham

Kaunietės tarptautinių ryšių specialistės Dianos Martinėlės (36 m.) vakarėliuose sunku nepastebėti. Moteris visada tvarkingai susišukavusi plaukus, išraiškingai padažiusi akis ir pasipuošusi ryškiaspalviais drabužiais bei aksesuarais. Be aukštakulnių Dianą galima išvysti nebent lovoje - be keliolikos centimetrų batelių moteris viešumoje nesirodo.

Stiliaus idėjų kaunietė semiasi iš mados žurnalų, todėl kiekvieną kartą prekyboje pasirodžius naujam mados leidiniui moteris būtinai jį nusiperka. „Žaviuosi dainininkių Jennifer Lopez ir Madonnos stiliumi, dizainerės Victorios Beckham kūryba. Jos - labai jaunatviškos ir įspūdingos asmenybės.“<br>T. Bauras
Stiliaus idėjų kaunietė semiasi iš mados žurnalų, todėl kiekvieną kartą prekyboje pasirodžius naujam mados leidiniui moteris būtinai jį nusiperka. „Žaviuosi dainininkių Jennifer Lopez ir Madonnos stiliumi, dizainerės Victorios Beckham kūryba. Jos - labai jaunatviškos ir įspūdingos asmenybės.“<br>T. Bauras
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Jul 20, 2012, 12:21 AM, atnaujinta Mar 18, 2018, 12:08 AM

„Aukštakulniai – mano silpnybė. Juos aviu ir prie suknelių, ir prie džinsų. Tai – būtinybė“, - šypsojosi moteris.

Atvėrus D. Martinėlės drabužinę, galva susisuka nuo trumpų ir ilgų suknelių, sijonų, palaidinių ir švarkelių. Nors kaunietę dažniausiai galima išvysti pasipuošusią trumpomis, kūno linijas ir moteriškus iškilumus išryškinančiomis suknelėmis, Diana patikino, kad drabužis, su kuriuo ji nesiskiria, yra džinsai.

„Kažką girdėjau kalbant, kad va, Martinėlė, niekada nevaikšto vilkėdama kelnių. Mano pagrindinis drabužis ir yra kelnės – džinsai. Žinoma, atėjus šiltajam sezonui, norisi apsirengti kiek kitaip, todėl suknelėms vasarą teikiu pirmenybę“, - portalui lrytas.lt sakė kaunietė.

Dianos bičiulės dažnai užsuka į jos namus išgerti kavos ir pasišnekėti. Prireikus naujo drabužio, jos nedvejodamos kreipiasi į Dianą, nes žino, kad didžiulės drabužinės durys joms visada atviros.

„Kokteilinių suknelių turiu labai daug, draugės gali jų nepirkti, nes aš joms mielai paskolinu“, - juokėsi moteris.

D. Martinėlė apsipirkinėja Lietuvoje arba drabužius užsisako internetu. Pasak jos, internete galima rasti įdomesnių drabužių – tokių, kokių mūsų šalies parduotuvių vitrinose neišvysi. Tiesa, batų kaunietė nedrįsta pirkti nematavusi, o avalynės parduotuvėse ji užtrunka daugiausia laiko.

„Jeigu būna sunku nuspręsti, kurią batų porą pirkti, imu abi. Kai kurių Kauno „Akropolio“ parduotuvių pardavėjos mane jau pažįsta, todėl pritaiko nuolaidą“, - sakė Diana.

Prabangių prekės ženklų drabužių jos spintoje beveik nerasi. Kaunietei visiškai nesvarbu, ar jos vilkima suknelė yra vienetinė, ar ne. Dizainerių kūriniai D. Martinėlei tiesiog per brangūs.

Stiliaus idėjų ji semiasi iš mados žurnalų, todėl kiekvieną kartą prekyboje pasirodžius naujam mados leidiniui, moteris būtinai jį nusiperka. „Jeigu turiu laiko, būtinai įsijungiu „Fashion TV“ kanalą. Žaviuosi dainininkių Jennifer Lopez ir Madonnos stiliumi, dizainerės Victorios Beckham kūryba. Jos - labai jaunatviškos ir įspūdingos asmenybės.“

Kaunietė pasakojo, kad ji nėra nuolatinė grožio salonų klientė. Dažniausiai makiažą, pedikiūrą ir manikiūrą ji pasidaro pati. Namuose. Rytais prie veidrodžio užtrunka vos dešimt minučių: išlygina veidą kremine pudra ir susišukuoja plaukus.

„Šešėlius ir lūpų dažus naudoju labai retai“, - sakė rudenį „Šok su manimi“ projekte debiutuojanti Diana.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.