K. Brazauskienė svarsto apie galimybę sėsti į „Ferrari“ bolidą ir dalyvauti kitose „Omnitel 1000 km“ lenktynėse

„Manau kitais metais reikėtų sudalyvauti ir man. Būčiau puiki lenktynininkė“, – taip sakė šeštadienį „Omnitel 1000 km“ lenktynėse apsilankiusi naujai susikūrusios Demokratinės darbo ir vienybės partijos lyderė Kristina Brazauskienė. Paklausta, kokį automobilį pasirinktų, politikė nedvejodama atsakė: „Aišku, kad „Ferrari“! Rinkčiausi tik patį geriausią ir greičiausią. Paprastesnės mašinos – ne man“.

Kristina Brazauskienė prisipažino norinti sudalyvauti kitose lenktynėse. "Važiuočiau su "Ferrari", - sakė ji.<br>J. Stacevičius
Kristina Brazauskienė prisipažino norinti sudalyvauti kitose lenktynėse. "Važiuočiau su "Ferrari", - sakė ji.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Monika Svėrytė

Jul 22, 2012, 11:11 AM, atnaujinta Mar 17, 2018, 11:05 PM

Galingų sportinių automobilių trasoje ji – ne naujokė. Moteris ne kartą vykdavo stebėti lenktynių drauge su šviesaus atminimo Algirdu Mykolu Brazausku. Šiemet K. Brazauskienė didžiausiame tokio pobūdžio metų renginyje pasirodė su savo partijos nariais. Pasipuošę ryškiais, politinę kampaniją reklamuojančiais, marškinėliais jie visi smagiai leido dieną šnekučiuodamiesi ir užkandžiaudami VIP ložėje. Moteris užsiminė, kad tarp jų net įsivėlė diskusija, kuris lenktynininkas pasieks finišo tiesiąją pirmas. „Pradžioje nesugalvojau už ką čia sirgti, tačiau dabar labiausiai palaikau lenktynininką Benediktą Vanagą. Jis ir kaip vyras gražus, ir jo automobilis geras (B. Vanagas vairuoja „Porsche“ 911 GT3 Cup, – aut. past.)“, – sakė ji.

Aštrius pojūčius mėgstanti politikė patikino, kad ji – itin azartiška ir dievina adrenaliną. „Esu didelė greičio mėgėja. Kaip man patinka! Toks geras jausmas, kai lėktuvas įsibėgėja riedėdamas pakilimo taku ir staiga atsiplėšia nuo žemės“, – portalui lrytas.lt sakė ji ir pažvelgė į dangų, kur dar prieš prasidedant lenktynėms praskrido du oro erdves saugantys naikintuvai. – Jei tik mane priimtų kartu – mielai paskraidyčiau ir naikintuvu“.

Ji prisiminė ir ekstremaliausią kada nors patirtą situaciją – maždaug prieš šešerius metus Nidos oro uoste jai teko važiuoti 220 kilometrų per valandą greičiu. „Greitis mane labai „veža“, – juokėsi ji ir tuo pačiu prisipažino apskritai neturinti baimės jausmo. – Galėčiau daug kam pasiryžti. Daug ką esu išbandžiusi. Beliko tik išlėkti į trasą“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.