K. Liukaitytė su savo vyresniu mylimuoju nebesislapsto

„Orų mergaitę“ išdavė orai. Vienoje televizijų orus pranešinėjanti

Daugiau nuotraukų (1)

Ernesta Vinevičiūtė ("Gyvenimo būdas")

2012-07-22 21:53, atnaujinta 2018-03-17 22:58

Tačiau panašu, kad tai jau praeityje, nes šilti vasaros orai išviliojo mylimuosius į miestą. Pora nebevengia kartu rodytis Vilniaus senamiestyje ir nuo fotografų nebesislapsto. „Esame kartu, laimingi ir gyvename įprastą gyvenimą“, - šypsojosi Karolina.

Su verslininku A. Jurskiu ji susipažino atsitiktinai. Ir tik po truputį abipusė simpatija virto meile.

„Orų mergaitė“ prisipažino, kad su Arnu jiedu kartu jau pakankamai ilgai. Todėl apkalbos apie judviejų santykius nebeturėtų kilti. Jaunos moters neatbaidė ne tik amžiaus skirtumas, bet ir tai, kad A. Jurskis jau buvo vedęs, turi vaikų.

„Orų mergaitės“ naujasis širdies draugas - džiovintais vaisiais ir riešutais prekiaujančios įmonės „Arimex“ savininkas, Lietuvos pokerio čempionas, Lietuvos plaukimo pirmenybių 15 m eketėje laimėtojas, Lietuvos vandens turizmo technikos čempionas.

Lietuvos rekordų agentūros „Factum“ pažymėjimas liudija, kad šis verslininkas yra daugiausia šalių (1991-2010 m.) apkeliavęs lietuvis.

A. Jurskis ne tik aplankė daugiau nei 100 pasaulio šalių, bet ir įveikė 83 aukščiausias pasaulio viršukalnes. Jo sukaupta riešutų gliaudyklių kolekcija yra viena didžiausių bei vertingiausių pasaulyje. Tad Karolina turi progą išmokti puikiai gliaudyti riešutus.

K. Liukaitytė tvirtino, kad A. Jurskis nebuvo jos ir ilgamečio draugo, trimis metais vyresnio iliuzionisto Manto Žmuidinavičiaus-Wizard išsiskyrimo priežastis. Karolina ir Mantas paslaptingai kalbėjo apie pasikeitusius jausmus ir draugišką apsisprendimą pasukti skirtingais keliais.

Išsiskyrimas su ilgamečiu draugu ir nauja meilė jaunai moteriai nesutrukdė baigti mokslų. Dvejus metus televizijos eteryje dirbanti K. Liukaitytė šią vasarą apsigynė žurnalistikos bakalauro diplomą ir ketina mokslus tęsti toliau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.