Vyžuonų šventę aptemdė Vudžio akibrokštas

Praėjusį savaitgalį Vyžuonose vykusį gražų ir šiltą kraštiečių susitikimą aptemdė Lietuvos populiariosios muzikos atlikėjo Arvydo Martinėno-Vudžio akibrokštas – jis neatvyko į žadėtą koncertą, todėl susirinkusiesiems po Utenos neįgaliųjų sąjungos ansamblio ir kaimo kapelos pasirodymų beliko tenkintis diskoteka.

Daugiau nuotraukų (1)

Vytautas Ridikas ("Utenos diena")

Jul 23, 2012, 3:33 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 10:29 PM

21 val. kultūros centro kiemelyje prasidėjo muzikinė šventės dalis, kurią pradėjo Utenos neįgaliųjų sąjungos ansamblis „Gaja“, vėliau grojo nenuilstami tos pačios sąjungos skrybėlėti kaimo kapelos „Svaja“ vyrai.

Jiems buvo kiek netikėta, kai šventėje vietoj planuotų kelių kūrinių teko sugroti vos ne visą savo repertuarą. Taip nutiko todėl, kad apie 22 val. paskambinęs Vudis pranešė, jog sugedo jo automobilis ir į Vyžuonas jis nebeatvažiuos.

Seniūnijos seniūnas Audrius Remeikis susirinkusiai beveik 500 žmonių miniai, daugiausia jaunimui, pranešė, jog jų mylima žvaigždė nebepasirodys. 29-erių Vudis, išgarsėjęs 2005 m. po to, kai dalyvavo LNK televizijos rengtame muzikiniame realybės šou „Kelias į žvaigždes“.

Seniūnas guodėsi, jog šalies jaunosios žvaigždutės per daug sau leidžia ir dažnai nuvilia savo gerbėjus, tačiau jis nedramatizavo šio įvykio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kaip Lietuvos pramonė atsilieps į gynybos programas?