Krepšininkas V. Dilys su žmona Guoste susilaukė sūnaus

„Lietuvos ryto“ krepšinio komandos puolėjui Vilmantui Diliui ir jo žmonai Guostei antradienio popietę gimė sūnus. Tai pirmas šiais metais susituokusios poros vaikas.

„Lietuvos ryto“ krepšinio komandos puolėjui Vilmantui Diliui ir jo žmonai Guostei antradienio popietę gimė sūnus.<br>M. Patašius
„Lietuvos ryto“ krepšinio komandos puolėjui Vilmantui Diliui ir jo žmonai Guostei antradienio popietę gimė sūnus.<br>M. Patašius
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Jul 25, 2012, 8:54 AM, atnaujinta Mar 17, 2018, 9:15 PM

Portalui lrytas.lt krepšininkas sakė, kad žmona ir sūnus jaučiasi puikiai. Prieš kelias valandas mažylį pagimdžiusi moteris spėjo bent šiek tiek atgauti jėgas, jau bendrauja su šeimos nariais ir už kelių dienų paliks ligoninę.

„Labai džiaugiuosi. Žmona ir vaikas puikios būklės, gimdymas praėjo greitai. Manau, kad už kelių dienų paliksime ligoninę“, - sakė laimingas tėvelis.

V. Dilys su žmona dar neapsisprendė, kokį vardą išrinks pirmagimiui. „Turime kelis variantus, todėl dar nenoriu atskleisti“, - šypsojosi krepšininkas.

Kaunietė G. Abeciūnaitė-Dilienė daug kam žinoma iš merginų grupės „Kitokios“. Moteris ne kartą dalyvavo įvairiuose grožio projektuose, buvo „Olialia" mergaitė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.