Antrojo vaiko laukiantis A. Jankauskas šeimoje senamadiškas

Dvejų metukų Evą auginantys verslininkai Andrius ir Vaiva Jankauskai rudenį sulauks šeimos pagausėjimo. Tačiau ko laukiasi – berniuko ar mergaitės, pora nežino.

Daugiau nuotraukų (1)

Liuminata Mickutė

Jul 27, 2012, 1:40 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 7:29 PM

„Šioje srityje mes senamadiški. Nieko juk išankstinis žinojimas nepakeis“, - lrytas.lt sakė bendrovės „Du broliai“ bendraturtis A. Jankauskas.

Prieš trejus metus susituokusi pora tikina, kad pirmojo vaiko lyties taip pat nežinojo ir net nesistengė sužinoti iki pat gimdymo.

„Prieš gerą dešimtį metų vaiko lyties paslaptis būdavo atskleidžiama tik per gimdymą. Mūsų šeimos nuostatos panašios. Juk tuomet nėštumą gaubia dar didesnė paslaptis“, - aiškina A. Jankauskas.

Kol kas Andrius ir Vaiva kraitelio antram vaikeliui nekrauna. Nemažai mažyliui reikalingų daiktų paliko ir pirmagimė Eva.

Verslininkas teigia, kad jo žmona jaučiasi puikiai. Pora leidžia laiką Lietuvos pajūryje ir ramiai laukia spalio pabaigos, kai ateis laikas gimdyti.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.