Šokių projekte dalyvaujanti „Pinup Girls“ narė V. Sutkutė: „Į tarnybinius romanus nesiveliu“

Vilniuje gyvenanti šiaulietė Viktorija Sutkutė (22 m.) ne kartą dalyvavo įvairiuose grožio konkursuose, tapo grupės „Pinup Girls“ nare, o prieš beveik mėnesį pasiryžo dar vienai avantiūrai. Rudenį kartu su profesionaliu šokėju Šarūnu Šiaučiuliu ji debiutuos TV3 šokių projekte „Šok su manimi“.

„Esu atspari kritikai. Išgyvenimus laikau savyje. Nebent namuose galiu pravirkti. Tiesa, kartą per repeticiją jau teko pravirkti. Šarūnas yra reiklus, todėl kartais būna tiesiog per sunku... Ir kojas jau spėjau susidaužyti. Skauda“, - šyptelėjo V. Sutkutė.<br>V. Ščiavinskas
„Esu atspari kritikai. Išgyvenimus laikau savyje. Nebent namuose galiu pravirkti. Tiesa, kartą per repeticiją jau teko pravirkti. Šarūnas yra reiklus, todėl kartais būna tiesiog per sunku... Ir kojas jau spėjau susidaužyti. Skauda“, - šyptelėjo V. Sutkutė.<br>V. Ščiavinskas
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Jul 27, 2012, 11:09 AM, atnaujinta Mar 17, 2018, 7:36 PM

Viktorija sakė, kad gavusi prodiuserių pasiūlymą apsiauti šokių batelius ir stebint televizijos kameroms bandyti užkariauti projekto komisijos ir žiūrovų simpatijas ji nė akimirkos nesudvejojo.

Niekada prieš tai šokio meno nesimokiusi mergina tvirtai nutarė - reikia jėgas išbandyti ir šioje srityje.

Liepos pirmosiomis dienomis V. Sutkutė su savo šokių partneriu Š. Šiaučiuliu pradėjo pirmąsias repeticijas. „Repetuojame sąžiningai - du kartus per dieną. Viena treniruotė trunka dvi valandas. Esame šokių studijoje praleidę ir septynias valandas per dieną. Daug dirbame, tačiau kuo daugiau repetuosime, tuo geriau viskas išeis, todėl verta pasistengti", - portalui lrytas.lt sakė atlikėja.

Rytais pora gludina Lotynų Amerikos šokių žingsnelius, o vakarais tobulina standartinių šokių judesius. Pastarąsias dvi savaites, prieš oficialiai prisistatydami „Šok su manimi“ projekto gerbėjams, Viktorija ir Šarūnas mokėsi salsos judesių pas profesionalų salsos šokėją Karolį Barčių.

Paklausta, kaip spėja suderinti koncertus su merginomis ir repeticijas studijoje, V. Sutkutė patikino, kad šokių partneris labai supratingas: „Jeigu po koncertų einu gulti paryčiais, pirmąją repeticiją padarome popiet. Jeigu vakare laukia koncertas, antrąją repeticiją baigiame kiek anksčiau.“ 

Projekto komisijos pirmininkas Jurijus Smoriginas Viktorijos irgi visai negąsdina. Kandžios replikos nuo jos - kaip nuo žąsies vanduo. Atlikėja stiprių emocijų viešumoje nerodo, todėl įsitikinusi, kad televizijos žiūrovai jos ašarų nepamatys.

„Esu atspari kritikai. Išgyvenimus laikau savyje. Nebent namuose galiu pravirkti. Tiesa, kartą per repeticiją jau teko pravirkti. Šarūnas yra reiklus, todėl kartais būna tiesiog per sunku... Ir kojas jau spėjau susidaužyti. Skauda“, - šyptelėjo V. Sutkutė.

Panašu, kad J. Smoriginui Viktorija jau kelia simpatijas. Choreografas negailėjo pagyrų jos išvaizdai. „Jį sužavėjo mano šlaunys“, - juokėsi grupės „Pinup Girls“ narė.

Ar nepavydi Viktorijos širdies draugas Leonas, kad ši pusę dienos praleidžia su svetimu vyru? Atlikėja sakė, kad mylimasis ja pasitiki, todėl ramaus būdo vyras į viską žiūri labai teigiamai ir supratingai.

„Su Šarūnu mus sieja tik darbo santykiai. Į tarnybinius romanus aš nesiveliu“, - šypsojosi V. Sutkutė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.