Didžiausia Rumunijos šunų prieglauda pagerbė V. Židonytės šunį

Modelis Vaida Židonytė vis mažiau laiko praleidžia Lietuvoje. Pirmagimio besilaukianti moteris jau kurį laiką įsikūrusi Italijoje. Nors lietuvės galvoje mintys dažniausiai sukasi apie gimsiantį mažylį, Vaida spėja pasirūpinti ne tik gimtuosiuose Šiauliuose esančiais grožio namais „Class Beauty“, bet ir beglobių gyvūnų gerove.

Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Jul 31, 2012, 1:07 AM, atnaujinta Mar 17, 2018, 5:32 PM

V. Židonytė savo meilę atiduoda ne tik brangiems žmonėms, bet ir keturkojams.

Vaidos namuose Šiauliuose laksto net penki šunys. Keturi Jorkšyro terjerai - Otė, Kempis, Ula, Mila ir neveislinis Rikis. Pastarasis į jos namus atkeliavo tiesiai iš gatvės. Priglausti benamį šunį ar ne, V. Židonytė net nesvarstė. Vaidos namų durys gyvūnams visada atviros. Tiesa, kai V. Židonytė ilgesniam laikui įsikuria Milane, jos penki keturkojai mėgaujasi Vaidos mamos dėmesiu.

Jausdama gailestį ir norėdama pagelbėti šeimininkų neturintiems šunims V. Židonytė nusprendė prisidėti prie Rumunijoje įsteigtos didelės „Save the dogs“ gyvūnų prieglaudos.

Rumunijoje valkataujančių šunų problema ypač opi – tik visai neseniai įstatymiškai buvo uždrausta žudyti gatvėje gyvenančius keturkojus, kurių šioje šalyje yra tūkstančiai.

Kaip portalui lrytas.lt sakė V. Židonytė, nors ji nesureikšmina savo dėmesio skirto beglobiams gyvūnams, tačiau pasidžiaugė, kad jos skirta finansinė parama padės šeimininkų neturintiems šunims.

„Pagelbėjau šiai organizacijai, ir mano šuns Rikio vardu, kurį priglaudžiau iš gatvės, buvo pavadinta viena iš prieglaudos pastato komplekso dalių“, - simboliška „Save the dogs“ labdaros organizacijos padėka džiaugėsi V. Židonytė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.