Skyrybų laukiantis E. Štengeris-Mundis laiką leidžia su šokėja

Dainininkas ir verslininkas Edmundas Štengeris-Mundis prieš metus užkluptas su šokėja Brigita Domarkaite tikino, kad juos sieja tik šokiai. Tačiau gražią paskutiniosios liepos dienos popietę pora kartu gėrė kavą, o išvydusi fotografą B. Domarkaitė puolė slėptis. Pats E. Štengeris išliko ramus, o jo vis dar oficiali žmona Violeta Štenger patikino, kad apie savo teisėto vyro draugystę su šokėja nieko nežino.

Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 2, 2012, 2:45 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 3:45 PM

„Nesidomiu jo gyvenimu. Kiekvienas gyvename savo gyvenimus“, - portalui lrytas.lt sakė ji.

Moteris teigia, kad skyrybų byla nebus baigta, kol neišsispręs byla dėl smurto šeimoje. Tačiau kol kas, anot jos, tyrėjai atostogauja ir tyrimas iš vietos nepasistūmėjo.

Tačiau, regis, oficialių skyrybų Mundis nelaukia. Su žavia tamsiaplauke jis užfiksuojamas nebe pirmą kartą. Kartu jie buvo nufotografuoti projekte „Šok su manimi“, smagiai leidžiantys laiką vienoje iš senamiesčių kavinių, automobilyje.

Pats E. Štengeris-Mundis žurnalistams ne kartą yra sakęs, kad B. Domarkaitė – tik jo šokių trenerė. Brigita irgi kartoja, kad su Mundžiu ją sieja tik šokiai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: panaikintas R. Žemaitaičio Seimo nario mandatas