A. Užkalnis išsirinko laidos asistentę – ja tapo kosmetologė Viktorija

Žurnalistas ir televizijos laidos „Užkalnio 5” vedėjas Andrius Užkalnis pagaliau pristatė savo asistentę, kuri pasirodys kartu su juo televizijos ekrane nuo naujojo BTV sezono. Gavęs šimtus merginų laiškų žurnalistas nusprendė, kad šalia jo suksis Londone gyvenusi kosmetologė Viktorija Koiro (28 m.).

Andriaus Užkalnio asistentė laidoje - Viktorija Koiro.<br>J. Stacevičius
Andriaus Užkalnio asistentė laidoje - Viktorija Koiro.<br>J. Stacevičius
Daugiau nuotraukų (1)

Beatričė Jurevičiūtė

Aug 14, 2012, 2:24 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 9:15 AM

A. Užkalnis sakė, kad pamatęs tiek daug merginų, norinčių tapti jo asistentėmis laidoje, iš pradžių pamanė, kad bus labai sunku išsirinkti tinkamą. Tačiau su kai kuriomis susipažinęs artimiau - persigalvojo. „Buvo ir tokių merginų, kurios nė karto nematė mano laidos. Jos net neįsivaizdavo, ką televizijoje galėtų veikti. Tokios asistentės man tikrai nereikia“, - juokėsi Andrius.

Televizijos laidos vedėją A. Užkalnį Viktorija sužavėjo ne tik savo išvaizda. Niekada anksčiau nematęs šios merginos, Andrius nustebo kaip puikiai ji bendrauja, sugeba šnekėti prieš auditoriją, yra drąsi. „Džiaugiamės, kad ji sutiko dirbti kartu su tokiu storu seniu kaip aš“, - šypsojosi žurnalistas.

Andrius sakė, kad visa kūrybinė grupė patikėjo, kad Viktorija gali dirbti televizijoje.

„Yra žmonių, kurie gerai atrodo nuotraukose arba sau veidrodyje, tačiau labai svarbu žinoti, kad žmogus sugeba dinamiškai elgtis, duoti laidai teigiamų pokyčių. Mes pamatėme Viktorijos energiją ir universalumą. Ji savimi tiki. Tiki, kad gali dirbti televizijoje ir būtent mano laidoje. Prisiminkime senus eterio vilkus. Niekas jų už rankos nevedžiojo, jie ateidavo su dešimt kart daugiau idėjų, negu galima įgyvendinti. Viktorija dar jauna, todėl ji daug ką gali. Ji turi sveiko optimizmo. Manau, kad reikia patikėti žmogumi ir duoti jam galimybę pasireikšti", - portalui lrytas.lt sakė A. Užkalnis.

Tuo tarpu Viktorija šmaikštavo, kad ji sutiko būti A. Užkalnio asistente, nes jis jai prižadėjo, kad nuo rudens pradės lankyti sporto klubą.

V. Koiro į Lietuvą grįžo prieš aštuonis mėnesius. Iš Klaipėdos kilusi mergina iki tol gyveno Londone. Ten įgijo kosmetologės specialybę. Grįžusi į Lietuvą Viktorija nusprendė išbandyti jėgas televizijoje ir tapti A. Užkalnio asistente jo laidoje. Tiesa, mergina nebus visiška naujokė televizijos ekrane. Jai teko dirbti „Balticum" televizijos kanale.

„Baimės tikrai nejaučiu. Eidama į atranką žinojau, ko aš ten einu. Džiugu, kad man pavyko. Aš jaučiau, kad man pasiseks, nes save puikiai įsivaizdavau laidoje "Užkalnio 5", - portalui lrytas.lt sakė V. Koiro.

Naujos asistentės pristatymas visuomenei vyko sostinės kaukazietiškos virtuvės restorane „Tiflisi Dukani“. Tame pačiame restorane, kuriam A. Užkalnio maitinimo įstaigų vertinimo portalas „Laukinės žąsys“ negailėjo kritikos. Kaip čia atsitiko, kad restorano šeimininkas į savo valdas sutiko įsileisti žmogų, į šuns dienas išdėjusį jų ruošiamus valgius?

„Tfilisi Dukani“ savininkas Laša Kiknadze, prieš šešiolika metų susižavėjęs lietuve ir atvykęs į mūsų šalį, sakė, kad pasirodžius neigiamam straipsniui apie restoraną, jam labai suskaudo širdį, tačiau sulaukęs draugų palaikymo jis pamiršo kartėlį.

„Juk visi žinote, kad gruzinai yra ilgaamžiai. Palinkėsiu lietuviams ilgo gyvenimo“, - šypsojosi L. Kiknadze. Vyras patiko, kad neprarado ūpo dirbti toliau. Kritika jį paskatino tobulėti, todėl visi susirinkę galėjo įvertinti šiame restorane ruošiamų patiekalų skonį.

Į pristatymą atvykęs laidos „Mados reidas" vedėjas Mantas Petruškevičius prisipažino, kad matė vos kelias A. Užkalnio vedamas laidas, tačiau patikino, kad skaitęs ne vieną jo parašytą straipsnį. „Palinkėsiu, kad naujame sezone Andrius ir jo asistentė visada atrodytų stilingai", - šypsojosi M. Petruškevičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.