R. Mikelkevičiūtė iš „Nuo...iki...“ traukiasi, nes nenori žiūrovams vaidentis

Ilgametė laidų vedėja Rūta Mikelkevičiūtė (39 m.) susizgribo, kad naująjį LNK sezoną eteryje jos gali būti per daug, todėl brangiausios savo laidos, savo kūdikio — “Nuo... iki...” vairą perleidžia bendraamžei kolegei Giedrei Talmantienei.

“Apsigyventi televizijos ekrane ne tik nepadoru, bet ir labai nesveika", - sako R. Mikelkevičiūtė.<br>LNK
“Apsigyventi televizijos ekrane ne tik nepadoru, bet ir labai nesveika", - sako R. Mikelkevičiūtė.<br>LNK
Daugiau nuotraukų (1)

lrytas.lt

Aug 17, 2012, 5:00 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 7:44 AM

Nuo rudens Rūta su profesionaliu šokėju, televizijoje kojas apšilusiu Andriumi Butkumi ves projektą “Kviečiu šokti. Pažadinta aistra”. Moteris taip pat neišsižada autorinės laidos “Valanda su Rūta”.

“Apsigyventi televizijos ekrane ne tik nepadoru, bet ir labai nesveika. Mano galva, vesti tris laidas — netvarka. Dar kas ims ir pamanys, kad esu uzurpatorė, neleidžianti kitiems pasirodyti, — savikritiškai kalbėjo laidų vedėja. — O rimtai kalbant, žiūrovams reikia naujų veidų. Nenoriu, kad imčiau jiems vaidentis.”

Naujoji gyvenimo būdo laidos “Nuo... iki...” vedėja G.Talmantienė — žurnalistė, ilgametė šios laidos redaktorė.

“Nesakysiu kaip visi, kad laidos vedimas man bus iššūkis ar išbandymas. Pasisveikinti su ištikimais laidos žiūrovais, kuriems daug metų rengiu reportažus, man bus smagu ir malonu”, — prisipažįsta ji.

Karjerą televizijoje Giedrė pradėjo 1995 m., vesdama LNK laidą “Holivudo žinios” su Marijumi Gradausku. Prieš keletą metų LNK eteryje Giedrė kartu su Rūta vedė ir rengė kelionių dokumentikos projektą “Pakeleiviai”.

Laidą “Nuo... iki...” R.Mikelkevičiūtė vedė 16 metų ir iš vedėjos kėdės buvo dingusi vos kartą, kai susirgo ir prarado balsą. Tąsyk ją ir pakeitė kolegė Giedrė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.