Olimpinį sidabrą parvežusio J. Šuklino mylimoji laukia vestuvių

Vyriškas, romantiškas, laikosi duoto žodžio. Tokį kanojininką Jevgenijų Šukliną (26 m.) per kelerius draugystės metus pažino jo širdies draugė Ina Ježova (23 m.). Prieš žaidynes sportininkas žadėjo, kad jei laimės medalį, pasipirš draugei. Ar olimpinis sidabras paskatins sumainyti aukso žiedus?

Daugiau nuotraukų (1)

Ligita Valonytė ("Gyvenimo būdas")

Aug 18, 2012, 1:00 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 7:33 AM

Vilniaus Mykolo Romerio universiteto verslo vadybos ir administravimo studijų magistrantė I.Ježova, dirbanti vienoje sostinės įmonių telefonų skambučių operatore, už tvirtos valios ir pareigingo sportininko jaučiasi tarsi už mūro.

„Olimpiada pasibaigė, dabar bus galima paplanuoti ir asmeninį gyvenimą”, – iškart po sidabrinio finišo prasitarė kanojininkas iš Visagino.

Šį Jevgenijaus pažadą praėjusio šeštadienio vakarą viename Visagino restorane keldami šampano taures už jo pergalę garsiai prisiminė Liubovė ir Timofejus Šuklinai, jo mylimoji I.Ježova ir sportininko draugai.

Olimpinio vicečempiono tėvai viliasi, kad I.Ježova kada nors taps jų marčia, nes jiems ji labai patinka.

„Kai Jevgenijus varžėsi finale, sekundės prie televizoriaus man slinko labai lėtai – jaučiausi taip, lyg būtų prabėgę pusė mano gyvenimo.

Kai išvydome, kad Jevgenijus finišavo antras, aš su savo mama verkėme iš džiaugsmo. Po to pusvalandį netilo telefono skambučiai – su Jevgenijaus pergale sveikino draugai”, – jaudinančias rugpjūčio 11-osios akimirkas, kai J.Šuklinas iškovojo sidabro medalį, prisiminė I.Ježova.

Po to Ina susisiekė su mylimojo tėvais – pasveikinusi su sidabriniu Jevgenijaus finišu, pakvietė juos vakare atšvęsti pergalę restorane.

Prie atleto artimųjų prisidėjo ir poros draugai. Restorane skambėjo tostai už Jevgenijaus sėkmę.

Inai laikas lėtai slinko ir pirmadienį prieš olimpiečių pagerbimą sostinės Rotušės aikštėje. Nors I.Ježova atsakinėjo į vieną po kito klientų skambučius, jos mintys sukosi apie vakare laukiantį mylimojo sutikimą.

Po darbo mergina su draugais lėkė pirkti gėlių, po to – pasitikti mylimojo į Vilniaus oro uostą, o po šventės kartu su Jevgenijumi išvyko į Visaginą. Šis atomininkų miestas – jųdviejų gimtinė ir meilės uostas.

Artimiausiu metu J.Šuklinas tikisi atgauti jėgas – išsimiegoti ir gerai pavalgyti.

„Jevgenijus labai mėgsta pyragus”, – atskleidė I.Ježova. Ina mėgsta improvizuoti virtuvėje, todėl širdies draugą jai kaskart pavyksta nustebinti vis naujais kepiniais, kurių skanauti Jevgenijus užsuka pas ją į namus.

Ketvirtus metus draugaujanti pora gyvena atskirai. J.Šuklinas – savo tėvų namuose, o I.Ježova po mokslų ir darbų Vilniuje grįžta pas savo motiną Jeleną.

Olimpinio vicečempiono širdies draugė nemano, kad rizikinga kurti šeimą nepagyvenus kartu. I.Ježova gerai pažįsta savo draugą ir netiki, kad buities rūpesčiai pablogintų santykius.

Ji daug kartų galėjo įsitikinti, kad Jevgenijus ir sporte, ir kasdienybėje yra pareigingas.

Stiprų draugo palaikymą I.Ježova juto nuo pat pirmų jųdviejų draugystės dienų. Prieš pat jų pažintį Ina neteko savo tėvo Romano, pralaimėjusio kovą su sunkia liga.

Netekties skausmo prislėgta mergina netikėjo, kad netrukus ją užklups šviesūs jausmai.

Tačiau atsitiktinė pažintis internete apvertė merginos gyvenimą.

I.Ježovos ir J.Šuklino pažintis prieš pusketvirtų metų užsimezgė interneto tinklalapyje klasė.lt. Ina pakvietė Jevgenijų tapti virtualiu draugu. Juodu yra baigę tą pačią Visagino „Gerosios Vilties” vidurinę mokyklą, tačiau vienas kito beveik nepažinojo.

Trejais metais jaunesnė Ina aukštaūgį Jevgenijų mokykloje pastebėdavo retokai, nes vaikinas dažnai būdavo išvykęs į varžybas. Tačiau ji buvo atkreipusi dėmesį į sportininko nuotrauką ant mokyklos sienos.

Kai juodu užmezgė ryšį internete, I.Ježovai Jevgenijaus pavardė nieko nesakė – ji jau buvo pamiršusi vaikinuko ant mokyklos sienos nuotrauką.

Tai, ko J.Šuklinas pirmiausia internete pasiteiravo naujos draugės, merginą prajuokino. Jevgenijus teiravosi jos ūgio.

Ina neslėpė, kad jos ūgis – 1,68 metro.

„Bet gal šito klausdamas jis tik norėjo pradėti pokalbį, juk pažinties pradžioje sunku rasti pokalbio temą.

Teko netrumpai susirašinėti, nes mokiausi Vilniuje, retai grįždavau į Visaginą”, – apie pažintį su J.Šuklinu pasakojo I.Ježova.

Susitikusi su draugu mergina suprato, kodėl aukštaūgis uždavė tokį klausimą.

Matyt, jis į porą tikėjosi taip pat labai aukštos merginos.

Tačiau laikas parodė, kad jam tai nebuvo svarbiausia. 1,96 metro ūgio Jevgenijus bučiuodamas mylimąją įprato pasilenkti.

„Aš jau netgi nepastebiu, kad jis – aukštaūgis. Juk draugaujant ūgis nėra svarbiausia. Išmokome bučiuotis. Nieko baisaus draugauti su aukštu vaikinu – juk jis, norėdamas pabučiuoti, gali ne tik pasilenkti, bet ir ant rankų mane pakelti”, – smagiai nusiteikusi pasakojo I.Ježova.

Poros draugystės netemdo jokie nesusipratimai.

„Jau nepamenu, kada pykomės. Tik draugystės pradžioje buvo vienas nesusipratimas, tačiau ryte mane pažadino durų skambutis – kurjeris perdavė gėlių puokštę.

Iškart supratau, kad ji – nuo Jevgenijaus”, – pasakojo Ina, pastaruoju metu dažnai sulaukianti iš draugo gėlių ir be jokios progos.

„Su Jevgenijumi esame kalbėję apie šeimą, vaikus.

Aš jų norėčiau turėti daug. Kiek Jevgenijus, nežinau. Tačiau abu labai mylime vaikus”, – patikino olimpiados vicečempiono draugė.

Sidabrą laimėjęs sportininkas neslėpė, kad nori olimpinio aukso, todėl ateinančius ketverius metus jis susitelks į pasirengimą Rio de Žaneiro olimpiadai.

Ar per tą laiką jis atsisakys viengungio gyvenimo?

„Tėvai ir draugai laukia mūsų vestuvių. Juk nemažai bičiulių jau yra sukūrę šeimas, turi vaikų”, – ištekėti iki Rio de Žaneiro olimpinių žaidynių viliasi I.Ježova.

Baigusi studijas mergina neketina įsitvirtinti Vilniuje.

Sostinėje ji nepriprato prie didmiesčio šurmulio, didelių atstumų.

Ji norėtų kurtis gimtajame Visagine, kuris jai iki šiol yra jaukiausias ir gražiausias šalies miestas.

„Visagine auginti vaikus – rojus. Juk aplinkui – miškai, ežerai, grynas oras”, – svajonėmis dalijosi olimpinio vicečempiono mylimoji.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.