A. Užkalnio asistentė Viktorija jo vilionėms pasiduoti neketina

Ne tik graži, bet ir protinga. Būtent taip savo naują asistentę apibūdino BTV laidos “Užkalnio 5” vedėjas Andrius Užkalnis (41 m.). Gavęs šimtus merginų laiškų kandusis žurnalistas pasirinko Londone vizažisto profesiją įgijusią Viktoriją Koiro (28 m.).

Daugiau nuotraukų (1)

"TV antena"

Aug 19, 2012, 10:59 AM, atnaujinta Mar 17, 2018, 7:22 AM

Kodėl būtent ją? Andrius juokavo, kad į atranką susirinko ir tokių merginų, kurios nė karto nebuvo mačiusios jo laidos. Žavi šviesiaplaukė Andrių pakerėjo sveiku optimizmu. “Svarbiausia, kad Viktorija tiki tuo, ką daro. Ji žino, ko atėjo į televiziją, o mes jai suteiksime galimybę pasireikšti”, — kalbėjo A.Užkalnis.

Išvydę iš Klaipėdos kilusią Viktoriją daugelis susižvalgė. Ar nepavydi Andriaus žmona Lina, kad tokia daili mergina suksis prie jos vyro bene kiekvieną vakarą? Televizijos laidų vedėjas nusijuokė ir kukliai nuleido akis.

“Pasibučiuokite! Pasibučiuokite!” — provokuoti bandė renginio vedėjas Jonas Radzevičius. A.Užkalnis iš vietos nepajudėjo, tarsi patvirtindamas — gražių moterų kerams jis lengvai nepasiduoda.

Nejaukią tylą išsklaidė Viktorija: “Asmeninio gyvenimo su darbu nepainiosime. Ar turiu širdies draugą? Šiandien pat visko išduoti apie save neketinu...” — paslaptinga išliko A.Užkalnio laidos asistentė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.