Aktorė E. Jackaitė vairuoti negalės trejus metus

Klaipėdos apygardos teismas

Aktorė E. Jackaitė vairuoti negalės trejus metus<br>E. Petkutė
Aktorė E. Jackaitė vairuoti negalės trejus metus<br>E. Petkutė
Daugiau nuotraukų (1)

BNS ir lrytas.lt inf.

Aug 20, 2012, 6:10 PM, atnaujinta Mar 17, 2018, 6:39 AM

Klaipėdos miesto apylinkės teismas birželio 14 dienos nutarimu aktorei už Kelių eismo taisyklių pažeidimą skyrė 3 tūkst. litų baudą ir atėmė teisę vairuoti transporto priemones trejus metus.

E. Jackaitei skirta nuobauda lieka galioti, Klaipėdos apygardos teismo nutartis neskundžiama.

Pasak teismo pranešimo, apeliantė aukštesniajam teismui nurodė, kad apylinkės teismas, pripažindamas ją kalta dėl pasitraukimo iš eismo įvykio vietos, neišsamiai ir neteisingai įvertino byloje surinktus įrodymus. Ji teigė, kad protokolas buvo surašytas netinkamai, todėl prašė panaikinti apylinkės teismo nutarimo dalį dėl jos nubaudimo arba grąžinti bylą protokolą surašiusiai institucijai tirti iš naujo.

Klaipėdos apygardos teismas pabrėžė, kad E. Jackaitė, pažeidusi Kelių eismo taisykles, iš įvykio vietos pasitraukė tyčia, jokių jos veiksmus pateisinančių priežasčių nebuvo, todėl ji dėl pasitraukimo iš eismo įvykio vietos nubausta pagrįstai.

Nors E.Jackaitė skunde teigė, kad ji su nukentėjusiąja dėl įvykio aplinkybių sutarė, tačiau teismas konstatavo, kad tik užpildyta ir pasirašyta deklaracija būtų įrodymas, kuris patvirtintų, kad tarp eismo įvykio dalyvių nesutarimų nebuvo.

E.Jackaitei buvo surašytas administracinių teisės pažeidimų protokolas už tai, kad ji, neįsitikinusi eismo saugumu, atbuline eiga vairavo automobilį ir atsitrenkė į gale sustojusį automobilį, apie eismo įvykį policijai nepranešė, iš eismo įvykio vietos pasišalino.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.